Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Şarkısın Sen Yusuf Kose Eşarbını Yan Bağlama Şarkısı 7 Temmuz

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
haberci
Yusuf Kose 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen
Bir Şarkısın Sen Yusuf Kose Eşarbını Yan Bağlama Şarkı Sozu
Eşarbını yan bağlama
Ben soyleyim sen ağlama
Zalım anan bana vermez
Oturup sen ağlama, yureğimi sen dağlama
Vay vay vay vay vay
Hele nolur nolur nolur
Guzel benim olsan nolur, kız sen benim olsan nolur
Vay vay vay vay vay
Harı ince gecilmiyor
Su mudanı bicilmiyor
Bana yardan gecti yollar
Yar şirindir gecilmiyor
Vay vay vay vay vay
Hele nolur nolur nolur
Guzel benim olsan nolur,
kız sen benim olsan nolur
Vay vay vay vay vay
Ağaclarda dal olaydım
Petek petek bal olaydım
Bana gore yar mı yoktur
İsterim ki sen olaydın
Vay vay vay vay vay
Hele nolur nolur nolur
Guzel benim olsan nolur, kız sen benim olsan nolur
Vay vay vay vay vay

Bu şarkının sözleri oldukça duygusal ve içten. Sanırım Yusuf Köse'nin yorumuyla daha da etkileyici olmuştur. Şarkının sözlerinde aşk, özlem ve sevgi temaları işlenmiş. Bir sevdaya özlem duyan birinin duygularını anlatıyor gibi. Sözlerinde geçen zarif imgelemeler ve tutkulu ifadeler dinleyicinin kalbinde derin duygular uyandırabilir. Dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkaran bu tür şarkılar her zaman dinleyicilerin kalbine dokunmayı başarır. Yusuf Köse'nin yorumundaki duygu ve ses tonuyla sözlerin etkileyiciliği katlanarak artmış olabilir. Bu tarz içten ve duygusal şarkılar genellikle dinleyicilerin ruhlarına dokunmayı başarır ve dinleyicilerde derin duygular uyandırır. Dinlerken insanın içinde farklı duyguları canlandırabilir ve anlamlandırabilir. Bu nedenle bu tarz şarkıların dinleyiciler üzerinde büyük etkisi olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri