Son Konular

Bitlis'te YKS Sınavına Geç Kalmamaları İçin Polisler Devrede!

Credits
1.236.764
white.jpg

Bitlis'te gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecan dolu anlara sahne oldu. Sınavın başlama saati yaklaşırken bazı öğrenciler geç kalma endişesi yaşadı. Neyse ki, polis ekipleri bu öğrencilere destek olmak için harekete geçti.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Tatvan ilçesinde sınava yetişmekte zorlanan öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevlilere yardım çağrısında bulundu. Polis ekipleri ise vakit kaybetmeden harekete geçerek öğrencileri alarak sınav merkezlerine ulaştırdı.

Öğrencilerin stresini azaltan bu yardım karşısında aileler de büyük bir rahatlama yaşadı. Sınav günü yaşanan bu olumlu destek sayesinde öğrenciler sınav heyecanına bir nebze de olsa ara verme fırsatı buldu. Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin sınav sürecinde yanlarında olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Alanya'daki İşletmeler Denetim Altında!

Benzer Konular

Muğla'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrencilere polis ekipleri destek oldu. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınav için sabahın erken saatlerinden itibaren okullara gitmek üzere hareket eden öğrenciler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Kayseri’de, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) geç kalan öğrencilere polis ekipleri yardım elini uzattı. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruya göre, polisler öğrencilerin sınav yerlerine yetişmeleri için seferber oldular. Kent genelinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Bolu ve Karabük'te düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testi (AYT) oturumunda geç kalmak üzere olan öğrenciler için beklenmedik bir yardım geldi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsünde sınava girecek bir grup öğrenci, çeşitli sebeplerden dolayı sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
Gönen ilçesinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na yetişemeyen bir öğrenci, polis ekipleri tarafından son anda sınav merkezine yetiştirildi. Gönen ilçesinde gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na gitmekte olan bir öğrenci, sınav saati yaklaşırken yetişemeyince polisler devreye girdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Kayseri'de YKS Sınavı Heyecanı: Dakikalar İçinde Yetişen Adaylar İçin Polis Ekipleri Devrede Kayseri'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) AYT oturumuna geç kalan adaylar, polis ekipleri tarafından desteklendi. Polisler, sınava yetişmeye çalışan adayları hızla okullara götürmek için ekip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.499
  2. Mesajlar

1. 1.679.421
  3. Kullanıcılar

1. 31.816
  4. Son üye

Geri