Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Blaupunkt nasil bir marka?

Hakim yemin teklifini reddedebilir mi?

Ders calisma lambasi kac watt olmali?

Modoratör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Blaupunkt nasıl bir marka?

Blaupunkt, 1923 yılında Ideal adıyla kurulurken 1933 yılında Robert Bosch tarafından satın alınarak adı 1938 yılında Blaupunkt olarak değiştirildi. Markanın son sahibi 2016 yılından beri Alman Aurelius Group'tur. Blaupunkt markasıyla; ses müzik ve görüntü sistemleri üretilmektedir.

Blaupunkt TV hangi markanın yan ürünü?

Bosch'un ürettiği blaupunkt marka 109 ekran TV aldık ama alacağımıza pişman olduk!

ONVO nasıl bir marka?

ONVO nasıl bir marka?
Onvo 4K, Ultra HD ve Smart TV teknolojileri alanında faaliyet gösteren, yüksek üretim kapasitesi ile hizmetlerini sürdüren bir televizyon markası. Onvo TV kimin diye bakıldığı zamanda da Mehmet Atmaca tarafından kurulan şirket, yerli bir marka olarak TV sektöründe faaliyet gösteriyor.

Hitachi tv nerede üretiliyor?

Hitachi tv nerede üretiliyor?
Hitachi Ltd. Corporation, merkezi Tokyo, Japonya'da bulunan küresel çapta iş ağına sahip bir elektronik şirketidir.

Toshiba marka tv nasıl?

Android menü geçişleri hızlı, piyasada satılan Android box'lar kadar hızlı. EKRAN parlaklığı iyi, renk kalitesi orta düzeyde. PANEL genel anlamda tv izleme amaçlı yeter düzeyde, ancak 50hz panel olduğu için usb diskten, netflix'ten vs izlenen aksiyon filmlerinde ve hareketli sahnelerde yetersiz. SES kalitesi iyi.

Vision TV hangi ülkenin?

Eğlence sektöründe küresel ölçekte lider konumda olan TP Vision, yukarıda belirtilen ülkelerde Philips TV'nin seçkin marka lisans sahibidir. TV şirketi, , dünyanın lider monitör ve LCD TV üreticisi, Çin'de Philips marka TV'ler satan ve pazarlayan TPV'ye yüzde 100 aittir.

Samsung TV ler nerede üretiliyor?

Samsung TV ler nerede üretiliyor?
Televizyon ve tüketici elektroniği satışlarında önemli pazar payı yakalayan Samsung, kalıcı başarı için Türkiye'de üretim çalışmalarını hayata geçiriyor. Firma, Türkiye'de satılan televizyonların yüzde 55'inin montajını Türkiye'de gerçekleştiriyor.

ONVO Türk malı mı?

ONVO Türk malı mı?
onvo, süper lig'de düşmeme mücadelesi veren ankaragücü'ne göğüs sponsoru olmuş. büyükçekmece-istanbul merkezli yerli televizyon üreticisi mehmet atmaca elektronik'in kendi yarattığı bir markaymış.

AXEN tv kime ait?

Atmaca Elektronik A.Ş.

Hitachi Televizyon hangi ülkenin?

Hitachi Ltd. Corporation (Japonca 株式会社日立製作所, Kabushiki-Gaisha Hitachi Seisakusho), merkezi Tokyo, Japonya'da bulunan küresel çapta iş ağına sahip bir elektronik şirketidir.

Hitachi markası ne üretiyor?

Hitachi markası ne üretiyor?
Tayland ve Çin'deki üretim şirketlerinin buzdolabı ve çamaşır makinesi üretim kapasitesi yıllık toplam 3 milyon adet.

TP Vision kimin?

TP Vision kimin?
TP Vision adlı ortak girişimin % 70'i TPV'ye, % 30'u da Philips'e ait olacak. TP Vision, Philips marka TV'lerin geliştirilmesi,üretimi ve pazarlamasından sorumlu olacak.

Blaupunkt, 1923 yılında Ideal adıyla kurulmuş ve 1933 yılında Robert Bosch tarafından satın alınarak adı 1938 yılında Blaupunkt olarak değiştirilmiştir. Markanın son sahibi 2016 yılından beri Alman Aurelius Group'tur. Blaupunkt markasıyla ses, müzik ve görüntü sistemleri üretilmektedir. Bosch'un ürettiği Blaupunkt marka 109 ekran TV satın aldığınızda pişmanlık yaşadığınızı belirtmişsiniz.

ONVO, Mehmet Atmaca tarafından kurulan bir şirket tarafından yerli bir marka olarak TV sektöründe faaliyet gösteren bir televizyon markasıdır. ONVO, 4K, Ultra HD ve Smart TV teknolojilerinde hizmet veren yüksek üretim kapasitesine sahip bir markadır.

Hitachi TV'ler, Hitachi Ltd. Corporation tarafından üretilmektedir. Hitachi, merkezi Tokyo, Japonya'da bulunan bir elektronik şirketidir. Hitachi TV'ler Tayland ve Çin'deki üretim tesislerinde üretilmektedir.

Toshiba marka TV'ler hakkında yapılan yoruma göre, Android menü geçişleri hızlıdır ve Ekran parlaklığı iyi, renk kalitesi orta düzeydedir. Ses kalitesi iyi olduğu belirtilmiştir. Ancak 50Hz panel olduğundan hareketli sahnelerde yetersiz olabileceği ifade edilmiştir.

TP Vision, TPV'ye %70, Philips'e %30 oranında ait olan bir ortak girişimdir. TP Vision, Philips marka TV'lerin geliştirilmesi, üretimi ve pazarlamasından sorumludur.

Samsung TV'lerinin Türkiye'de üretim çalışmaları yapıldığı ve Türkiye'de satılan televizyonların %55'inin Türkiye'de montajlandığı bilgisini vermişsiniz.

ONVO'nun Türk malı olduğu belirtilmiştir. ONVO, Mehmet Atmaca Elektronik'in kendi yarattığı bir markadır ve Ankaragücü'ne göğüs sponsoru olmuştur.

AXEN TV'nin Atmaca Elektronik A.Ş.'ye ait olduğu bilgisini paylaşmışsınız.

Hitachi markasının buzdolabı ve çamaşır makinesi üretim kapasitesinin yıllık toplam 3 milyon adet olduğu bilgisini vermişsiniz.

Toparlarsak, Blaupunkt ses, müzik ve görüntü sistemleri üretirken, ONVO 4K, Ultra HD ve Smart TV'ler üretmektedir. Hitachi TV'ler Tayland ve Çin'de üretilirken, Toshiba TV'lerin Android menü geçişleri hızlı olduğu belirtilmiştir. TP Vision, Philips marka TV'lerin geliştirilmesi ve pazarlamasından sorumludur. Samsung TV'lerinin Türkiye'de üretim çalışmaları yapıldığı ve ONVO'nun Türk malı olduğu bilgisine yer verilmiştir.

Hakim yemin teklifini reddedebilir mi?

Ders calisma lambasi kac watt olmali?

1. Konular

1. 1.284.193
  2. Mesajlar

1. 1.687.385
  3. Kullanıcılar

1. 32.600
  4. Son üye

Geri
Üst Alt