Son Konular

"Bodrum'da YKS Sınavına Yetişmeyen Öğrenciye Trafik Ekibi Yardım Etti"

Credits
1.241.641
white.jpg

Bodrum'un Gündoğan Mahallesi'nde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) zorlu ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) yetişme kabusu yaşayan bir öğrenci, beklenmedik bir kahramanın yardımıyla sınav stresinden kurtuldu.

Sınav için hazırlıklı bir şekilde evden çıkan C.K, Çırkan Mahallesi'ndeki Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne varmak üzereyken kimliğini evde unuttuğunu fark etti. Panikleyen genç, çaresizce ne yapacağını düşünürken, imdadına Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli trafik polisi yetişti.

Hızla harekete geçen trafik polisi, öğrenciyi Nüfus Müdürlüğü'ne götürerek kimlik belgesi çıkarmasına yardımcı oldu. Ardından, polis ekibi genç öğrenciyi sınav salonuna yetiştirmek için adeta zamanla yarıştı. Son dakikada sınav salonuna ulaşan öğrenci, sınavına yetişmenin sevinciyle soluğu aldı.

Motosikletli trafik ekiplerinin müdahalesi sayesinde sınavını sorunsuz bir şekilde tamamlayan öğrenci, minnettarlığını ekiplere iletti. O anlar, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından da büyük bir takdirle karşılandı. Bir öğrencinin sınav heyecanını dindiren bu yardımsever hareket, herkesin yüzünü güldürdü.

Avcılar'da Kaza: 2 Yaşındaki Çocuk Yaralandı!

Benzer Konular

Muğla'nın eşsiz ilçesi Bodrum'da gerçekleşen olay, AYT sınavına girmek için evinden çıkan bir öğrencinin heyecan dolu yolculuğunu konu alıyor. Sınav binasına vardığında kimliğini evde unuttuğunu fark eden öğrenci, adeta dakikalarla yarışmaya başladı. Neyse ki, işler karışmadan hemen devreye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Sivas'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek bir aday, evde kimliğini unutunca sınav heyecanıyla baş başa kaldı. Neyse ki, bir trafik polisi yetişmesi gereken bu öğrenciye yardım etti ve sınavın başlamasına az bir zaman kala onu sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Konya'nın Beyşehir ilçesinde sınav günü kimliğini evde unutan bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmek için polis yardımını aldı. Ali Akkanat Kampüsü'nde sınava girecek olan bir öğrenci, kimliğini almayı unuttuğunu fark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacağı sınav merkezine yetişmekte zorlanan bir öğrenci, motosikletli bir polis tarafından hızlıca taşındı. YKS'nin ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi'ne gireceği okula geç kaldığını fark eden öğrenci, acil bir çözüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Mamak ilçesinde bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) son dakikada yetişmek için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu ve motosikletli polislerden yardım aldı. Sabahın erken saatlerinde sınava gireceği okula yetişmek için telaşlanan öğrenci, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.158
  3. Kullanıcılar

1. 31.883
  4. Son üye

Geri