Son Konular

"Unutkan Öğrenciye Polis Müdahalesi: Sınav Dakikalar Kala Kurtarıldı!"

Credits
1.230.207
kimligini-unutan-ogrenciye-polis-yetisti-sina-18775636_amp.jpg

Muğla'nın eşsiz ilçesi Bodrum'da gerçekleşen olay, AYT sınavına girmek için evinden çıkan bir öğrencinin heyecan dolu yolculuğunu konu alıyor. Sınav binasına vardığında kimliğini evde unuttuğunu fark eden öğrenci, adeta dakikalarla yarışmaya başladı. Neyse ki, işler karışmadan hemen devreye Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli trafik polisleri girdi ve genç öğrenciyi sınav salonuna son anda yetiştirdi.

Bu unutkanlık krizi, AYT sınavı öncesinde Çırkan Mahallesi'ndeki Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde yaşandı. Gündoğan Mahallesi'nden sınav için çıkan C.K., sınav yerine vardığında kimliğini unuttuğunu fark etti ve adeta panikledi. Neyse ki, çevredeki vatandaşların ve motosikletli trafik polislerinin yardımıyla kriz çözüldü.

Hızla harekete geçen trafik ekipleri, genç öğrenciyi nüfus müdürlüğüne götürerek geçici kimlik belgesi düzenledi. Gerekli işlemler tamamlandıktan sonra C.K., tekrar sınav merkezine yetiştirildi ve sınav salonuna son dakikada yetişti.

Olayın ardından öğrenci, yardımlarından dolayı polis ekiplerine teşekkür etti. Vatandaşlar da polislerin hızlı ve duyarlı tepkisini takdirle karşıladı. Bodrum'un sıcak insanları ve yardımsever polisleri, bir kez daha dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu göstermiş oldu.

Minibüs Kazasında 14 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

"Eskişehir'de Son Dakika Yetişme Korkusu: YKS AYT Sınavı Panik!"

Benzer Konular

Bodrum'un Gündoğan Mahallesi'nde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) zorlu ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) yetişme kabusu yaşayan bir öğrenci, beklenmedik bir kahramanın yardımıyla sınav stresinden kurtuldu. Sınav için hazırlıklı bir şekilde evden çıkan C.K, Çırkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Konya'nın Beyşehir ilçesinde sınav günü kimliğini evde unutan bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmek için polis yardımını aldı. Ali Akkanat Kampüsü'nde sınava girecek olan bir öğrenci, kimliğini almayı unuttuğunu fark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Sivas'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek bir aday, evde kimliğini unutunca sınav heyecanıyla baş başa kaldı. Neyse ki, bir trafik polisi yetişmesi gereken bu öğrenciye yardım etti ve sınavın başlamasına az bir zaman kala onu sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Bursa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren bir genç kız, sınav merkezini yanlışlıkla karıştırınca beklenmedik bir yardımın kapısını çaldı. Üniversite hayaliyle dolu genç kız, sınav yerini bulamayınca büyük bir endişe yaşadı. Neyse ki, bir motosikletli polis memuru yetişerek genç kıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Sivas'ta Bugün Yapılacak Olan YKS Sınavına Son Dakika Heyecanı Bugün Türkiye genelinde 2 milyon 560 bin 640 adayın katılacağı YKS sınavı, Sivas'ta da heyecan dolu anlara sahne olacak. Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde sınava girecek olan bir öğrenci, evinden çıkarken kimliğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.133
  2. Mesajlar

1. 1.678.604
  3. Kullanıcılar

1. 31.768
  4. Son üye

Geri