Son Konular

Sivas'ta Kimlik Unutan Öğrenciye Hızlı Polis Yardımı

Credits
1.230.245
sinava-gec-kalan-adaylarin-imdadina-motorize-18772323_amp.jpg

Sivas'ta Bugün Yapılacak Olan YKS Sınavına Son Dakika Heyecanı

Bugün Türkiye genelinde 2 milyon 560 bin 640 adayın katılacağı YKS sınavı, Sivas'ta da heyecan dolu anlara sahne olacak. Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde sınava girecek olan bir öğrenci, evinden çıkarken kimliğini unuttuğunu fark etti. Ancak şansı döndü, zira motorize polis ekipleri devreye girerek genç öğrenciye yardım etti.

M.M.D isimli öğrenci, sınav salonuna girmek için kimliğinin olmadığını fark ettiğinde endişelenmeye başladı. Neyse ki, motorize polislerin hızlı müdahalesi sayesinde durum kurtarıldı. Öğrencinin kimliğinin evinde olduğu ortaya çıktı ve polis memuru, sınav başlamadan önce öğrenciyi evinden alarak sınav salonuna yetiştirdi.

Sivas'ta yaşanan bu olay, sınav heyecanının yanı sıra polis ekiplerinin özverili çalışmasını da bir kez daha gözler önüne serdi. Öğrenci ise motorize polislere minnettarlığını dile getirirken, sınav stresinin bir nebze olsun hafiflediğini belirtti.

Benzer Konular

Sivas'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek bir aday, evde kimliğini unutunca sınav heyecanıyla baş başa kaldı. Neyse ki, bir trafik polisi yetişmesi gereken bu öğrenciye yardım etti ve sınavın başlamasına az bir zaman kala onu sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Konya'nın Beyşehir ilçesinde sınav günü kimliğini evde unutan bir öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmek için polis yardımını aldı. Ali Akkanat Kampüsü'nde sınava girecek olan bir öğrenci, kimliğini almayı unuttuğunu fark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Muğla'nın eşsiz ilçesi Bodrum'da gerçekleşen olay, AYT sınavına girmek için evinden çıkan bir öğrencinin heyecan dolu yolculuğunu konu alıyor. Sınav binasına vardığında kimliğini evde unuttuğunu fark eden öğrenci, adeta dakikalarla yarışmaya başladı. Neyse ki, işler karışmadan hemen devreye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Bandırma'da Üniversite Sınavına Yetişmekte Zorlanan Öğrenciye Polis Müdahalesi Bandırma'nın Liseler Vadisi bölgesinde sınava girecek olan bir öğrenci, sınav saatine az bir zaman kala yetişememe endişesi yaşadı. Panikleyen öğrenci ve ailesi, durumu hemen ilgili makamlara bildirdi. Bandırma İlçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
Elazığ'da Sınava Yetişemeyen Öğrencilere Polislerden Destek Elazığ'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi heyecan dolu bir şekilde gerçekleşti ve binlerce öğrenci sınava girdi. Ancak sınava geç kalan öğrenciler için endişelenmeye gerek yoktu, çünkü Elazığ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri