<
By AvALeoN
Yönetici
EDİT Combo ekleme işini hallettim![]()
![]()
BOMBA - YENİ PROGRAMLAR
![]()
![]()
içinde örnek hits var..
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
tarama dewam ediyor baya hit buldu bulunan hitler hits dosyasında Goods!a otomatik kaydediyortaramanız bittimi mi acaba sonucu ne oldu?
Çok teşekkür edrim cevabınız için Dostum ben Panel Url ve Combo list ilişkisini anlayamadım mesela elimde 3-4 tane combo list var amahangi Panel Url'yi kullanırsam Combo list işe yarar 2 defa deneme yaptım ama HİT bulmadı biraz yardımcı olursanız mutlu olurumtarama dewam ediyor baya hit buldu bulunan hitler hits dosyasında Goods!a otomatik kaydediyor
Tamam çok teşekkür edrim sanada kolaylıklar dilerim MİLYON tane Hİt bulasın inşallahUsta okadarini bende bilmiyorum maalesef elimdeki combo ile sitedeki URL ler ile deneme yapıyorum bazen buluyor bazen hiç bulmuyor
Bu programı kullanan varmı acaba? tarama sonuçları olumlu mu? verim aldınız mı merak ediyorum.![]()
![]()
BOMBA - YENİ PROGRAMLAR
![]()
![]()
içinde örnek hits var..
Manzera programından bahsediyorsanız çok sık kullandığım bir program ve çok memnunum tavsiye edebilirimBu programı kullanan varmı acaba? tarama sonuçları olumlu mu? verim aldınız mı merak ediyorum.
Yok @By AvALeoN Burada verdiği X-TERMINATOR-PC-EDITION isimli programdan bahsetmiştim acaba bildiğiniz MANZERA programının resimli yada videolu anlatımı varmı acaba MANZERA epey karışık geliyor banaManzera programından bahsediyorsanız çok sık kullandığım bir program ve çok memnunum tavsiye edebilirim
tşkkr![]()
![]()
BOMBA - YENİ PROGRAMLAR
![]()
![]()
içinde örnek hits var..
Danke![]()
![]()
BOMBA - NEUE PROGRAMME
![]()
![]()