Son Konular

"Bursa'da Aile İçin Dijital Güvenlik Konferansı Düzenlendi!"

Credits
1.230.245
bursa-da-dijital-dunyada-aile-aklini-korumak-18782389_amp.jpg

Bursa'da "Dijital Dünyada Aile Aklını Koruma" başlıklı konferans, 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi. Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, "Aileyi koruyalım, geleceği inşa edelim" ilkesiyle Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşti.

Programda konuşan Cumhurbaşkanlığı Sosyal ve Gençlik Politikaları Kurulu Üyesi ve Enstitü Sosyal Genel Koordinatörü Dr. İpek Coşkun Armağan, aile içi iletişimin ve ebeveyn tutumlarının çocuklar üzerindeki derin etkilerini vurgulayarak, ailenin en değerli miras olduğunu vurguladı. Armağan, dijital dünyanın hızla değişen dinamikleriyle uyumlu bir şekilde sağlıklı ilişkilerin sürdürülmesi ve aile değerlerinin yaşatılmasının önemine dikkat çekti, ailelerin bilinçli rehberlik rolünü vurguladı.

Program öncesinde, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün 2025 Aile Yılı vizyonunu yansıtan çalışmaları tanıtıldı. Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, ailenin toplumun temel taşı olduğunu belirterek, Dr. İpek Coşkun Armağan'a teşekkürlerini iletti.

Bolu'da Kamu İşçileri Zam Teklifine Karşı Sokaklara İndi

Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonunda 11 Kişi Tutuklandı

Benzer Konular

Siirt'te "30 Haziran Koruyucu Aile Günü" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşen programda, koruyucu aile geleneğinin kadim kültür ve tarihlerde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocukları dijital dünyanın risklerinden korumayı amaçlayan iki yeni farkındalık rehberini yayınladı. Bu rehberler, siber suçlar, siber zorbalık ve dijital ebeveynlik konularında ailelere rehberlik etmeyi hedefliyor. Bakanlık, çocukların dijital ortamlardaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Bursa Şehir Hastanesi'nde Minimal İnvaziv Yöntemle Kalp Ameliyatı Başarıyla Gerçekleştirildi Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Dubai'de yaşayan Filipin asıllı Kathleen Kaye Concepcion Alcos, gribal enfeksiyon şikayetiyle gittiği hastanede kalp sorunlarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Meriç ilçesinde 2025 Aile Yılı kapsamında özel bir eğitim programı düzenledi. Özel Hanife Ağyüz Bakım Merkezi personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimde, sosyolog Fatma Acar ile psikologlar Tahir Kuru ve Ayşe Şamlıoğlu, engelli bireylerin hakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
"2025 Aile Yılı" kapsamında, İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Şefik Can Uluslararası Mevlana Eğitim ve Kültür Vakfının katkılarıyla gerçekleştirilen sergi, Dolmabahçe Sarayı Resim Müzesinde açıldı. İstanbul Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, açılışta yaptığı konuşmada, "Bizler...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.659
  3. Kullanıcılar

1. 31.777
  4. Son üye

Geri