Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Bursa'da sigara vermedi, bıçaklandı

Hatay'da temizlik geleneği annesinden kızına geçti

Devlet Bahçeli MHP grup toplantısında konuşuyor

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Bursa'da sigara vermedi, bıçaklandı

Bursa'da bir şahıs kendisine sigara vermeyen genci bıçaklayarak kaçtı. Bacağından yaralanan genç ambulansla hastaneye kaldırılırken polis, saldırganın peşine düştü.

6912e2efca483118__w1200xh900.jpg

Bursa'nın Mudanya ilçesi Güzelyalı Mahallesi Altınkum Sahilinde gece yarısı saat 00.50 sıralarında 27 yaşındaki Muhammet E. İ., arkadaşlarıyla birlikte deniz kenarında yürüdüğü sırada, karşılarına çıkan alkollü oldukları iddia edilen üç kişilik bir grup ile tartışma yaşadı.

Gruptan biri, Muhammet E. İ.'den sigara istedi."Sigaram yok" cevabını alan saldırgan, bir anda cebinden çıkardığı bıçakla genç adama saldırdı.

BIÇAKLADI, KAÇTI

Saldırganın savurduğu bıçak darbeleri, Muhammet E. İ.'nin sağ bacağına isabet etti.

Kanlar içinde yere yığılan Muhammet E. İ.'ye, çevredeki vatandaşlar yardım etti.

112 Acil Servis ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gelmesiyle birlikte yaralı genç, ilk müdahalenin ardından Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Hastanede tedavi altına alınan Muhammet E. İ.'nin iki bıçak darbesi aldığı ve toplam 14 dikiş atıldığı öğrenildi. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

POLİS TEK TEK KAMERALARI İNCELİYOR

Olayın ardından bıçaklı saldırganlar hızla bölgeden uzaklaşırken Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan şahısların yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Polis ekipleri, sahil hattındaki güvenlik kameralarını tek tek incelemeye aldı.

Sakinliğiyle bilinen Altınkum Sahili'nde yaşanan bu olay, mahalle halkında büyük korku ve endişe oluşturdu. Vatandaşlar, gece devriyelerinin artırılmasını talep etti.

Hatay'da temizlik geleneği annesinden kızına geçti

Devlet Bahçeli MHP grup toplantısında konuşuyor

1. Konular

1. 1.284.132
  2. Mesajlar

1. 1.687.300
  3. Kullanıcılar

1. 32.598
  4. Son üye

Geri
Üst Alt