Son Konular

Bursa'da YKS Sınav Girişinde Kalabalık Oluştu!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.389
white.jpg

Bursa'da YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için heyecan dorukta! Adaylar ve aileleri, sınavın yapılacağı okulların önünde buluştu. Ancak sınava geç kalan ve kimliklerini unutan adaylara polis ekipleri yardım elini uzattı.

Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'de düzenlenen TYT'ye toplam 2 milyon 560 bin 649 aday başvurdu. Sınav saat 10.15'te başladı ancak saat 09.15'te adaylar okul binalarına alındı. Bursa'da da adaylar aileleriyle birlikte sınav merkezlerine erken saatlerde geldi. Trafikte yaşanan yoğunluğa rağmen aileler, çocuklarını yalnız bırakmadı. Kimlik sorunu yaşayan adaylar için ise motosikletli polis ekipleri devreye girdi.

İnegöl ilçesinde sınava gidecek olan İlayda Pehlivan, yolda kimliğini kaybetti. Neyse ki, polislerin hızlı müdahalesiyle yeni kimlik çıkarma işlemi tamamlandı ve Pehlivan sınavına yetiştirildi. Başka bir aday ise Gemlik ilçesinde kimliğini otomobilde unutunca Yunus polisleri devreye girdi ve aday sınava son dakikada yetiştirildi.

Sınav heyecanı ve polislerin yardımıyla dolu dolu geçen bir günü geride bırakan Bursa, adaylarının geleceği için dualarını gönderiyor.

İran'da İsrail İstihbaratı Bağlantılı 9 Kişi Tutuklandı

Vize, Kırklareli’nde Deniz Keyfi Yasaklandı!

Benzer Konular

Bursa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek adaylar, heyecanla sınav merkezlerine koşarken, bazıları ise geç kalmaları veya kimlik unutmaları nedeniyle endişeleniyordu. TYT bugün Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'nin başkenti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Sivas'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek bir aday, evde kimliğini unutunca sınav heyecanıyla baş başa kaldı. Neyse ki, bir trafik polisi yetişmesi gereken bu öğrenciye yardım etti ve sınavın başlamasına az bir zaman kala onu sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Muğla'nın eşsiz ilçesi Bodrum'da gerçekleşen olay, AYT sınavına girmek için evinden çıkan bir öğrencinin heyecan dolu yolculuğunu konu alıyor. Sınav binasına vardığında kimliğini evde unuttuğunu fark eden öğrenci, adeta dakikalarla yarışmaya başladı. Neyse ki, işler karışmadan hemen devreye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
Bingöl'de YKS Sınavına Girecek Öğrenciye Polis Yardımı! Bingöl'de de YKS heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Dün birinci oturumu geride bırakan adaylar, bugün AYT sınavı için okullara akın etti. Sabahın erken saatlerinde sınav yerlerine gelen adaylardan biri, kimliğini evde unutunca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
Afyonkarahisar'da Bugün Gerçekleşen YKS Sınavında Polis Ekiplerinden Büyük Yardım! Afyonkarahisar'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sabahında, kimliğini unutan veya sınav merkezini karıştıran adaylar için polis ekipleri harekete geçti. Motosikletli polis timleri, adayları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
  1. Konular

1. 1.281.003
  2. Mesajlar

1. 1.678.259
  3. Kullanıcılar

1. 31.730
  4. Son üye

Geri