S
SoruCevap
Guest
Tavşanlı Çaltılı Köyü - Çaltılı Köyü Hakkında - Çaltılı Köyü Tanıtımı - Çaltılı Köyü Resimleri
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı olan ÇALTILI KÖYÜ muhteşem coğrafik özellikleri ile bir doğa harikasıdır. Kütahya'ya 85 km Tavşanlı'ya 40 km mesafededir. Etrafı yemyeşil ormanlarla çevrili olan doğa harikası yerleşim yeri
Balıköy Beldesine yaklaşık 10 km mesafededir. Karayolu ve tren yolu alternatifleri ile çok kolay ulaşım imkanlarına sahiptir. Tren ile Balıköy veya Değirmisaz istasyonları kullanılmaktadır. Karayolu ise Kütahya'dan Tavşanlı'ya oradan Balıkesir Harmancık yolundan veya Köpürcek, Çamalan, Kargıllı yolundan ulaşılmaktadır, yolun tamamı asfalttır.
Demografik Bilgiler:
Nüfusu:
2000
571
1997
442
İle Uzaklığı:
90 km
İlçeye Uzaklığı:
45 km
Rakım:
660 m
Altyapı bilgileri
Sağlık Evi
Yok
Sağlık Ocağı
Var / Faal
İlköğretim Okulu
Var / Faal Değil
Taşımalı Eğitim Yapılıyor
PTT Şubesi
Yok
PTT Acentası
Var
Su Şebekesi
Var
Kanalizasyon
Var
Köyden resimler
Kaynak : Yerel Net - köyün internet sitesi
Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı olan ÇALTILI KÖYÜ muhteşem coğrafik özellikleri ile bir doğa harikasıdır. Kütahya'ya 85 km Tavşanlı'ya 40 km mesafededir. Etrafı yemyeşil ormanlarla çevrili olan doğa harikası yerleşim yeri
Balıköy Beldesine yaklaşık 10 km mesafededir. Karayolu ve tren yolu alternatifleri ile çok kolay ulaşım imkanlarına sahiptir. Tren ile Balıköy veya Değirmisaz istasyonları kullanılmaktadır. Karayolu ise Kütahya'dan Tavşanlı'ya oradan Balıkesir Harmancık yolundan veya Köpürcek, Çamalan, Kargıllı yolundan ulaşılmaktadır, yolun tamamı asfalttır.
Demografik Bilgiler:
Nüfusu:
2000
571
1997
442
İle Uzaklığı:
90 km
İlçeye Uzaklığı:
45 km
Rakım:
660 m