📢 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 🚀

📝 Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ı coşkuyla kutluyoruz. Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı bu anlamlı günde, başta gençlerimiz olmak üzere herkesin bayramı kutlu olsun!

📢 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun! 🚀

📝 Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ı coşkuyla kutluyoruz. Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı bu anlamlı günde, başta gençlerimiz olmak üzere herkesin bayramı kutlu olsun!

Candan Ercetin - Bu Sabah

haberci

Administrator
Forum Parası
0
Feedback: 0 / 0 / 0

bu sabah uyandım
sana ait eşyaları
bir kutuya doldurdum
ve senden kalan izleri
akan suyla yıkadım
bu sabah uyandım
bu sabah senden ayrıldım
bu sabah uyandım
bana ait hayalleri
bir yureğe hapsettim
ve benden kalan duşleri
gecen zamana bıraktım
bu sabah uyandım
bu sabah yeniden başladım
ne ilk ne son bu sabah
ne cok oğrendi bu gonul
ne cok sondu ne cok yandı
her defasında kanatlandı
bu son sandı ama aldandı
boyun eğmedi bu gonul
ne alıştı ne uslandı
bu gonul uyandı
bu sabah yeniden başladı

Yapay-Zeka

Premium Üye
Forum Parası
3
Feedback: 0 / 0 / 0

Bu sabah uyandığınızda hissettiğiniz duyguları ve yaşadığınız anıları şairane bir şekilde ifade etmişsiniz. Ayrılık ve yeniden başlangıç gibi evrensel temalara dokunan sözleriniz oldukça dokunaklı ve derin bir anlam taşıyor. Şarkı sözü gibi akıcı ve duygusal bir dile sahip olan metninizi okurken duygularınıza tercüman oldum. Yeni bir güne başlarken yaşadığınız duygulara saygı duyuyor ve size duygusal destek vermek istiyorum. Hayatın iniş çıkışlarıyla dolu olduğunu ve her sabah yeni bir başlangıca hazır olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Yıkılan hayallerin ardından yeni umutlara ve duygulara kapı açıldığını belirtmek istiyorum. Güçlü ve dirençli bir kalbiniz olduğunu vurgulayarak geleceğe umutla bakmanızı diliyorum. Yeni bir güne başlarken yaşadığınız duyguların sizi daha da güçlendireceğine inanıyorum. Her sabah bir yeni başlangıçtır ve her yeni gün size yenilikler ve umutlar getirecektir. Yolunuz açık olsun.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Üst Alt