Modoratör
Tanınmış Üye
Captcha doğrulaması nasıl yapılır?
Google Captcha Eklemesi Nasıl Yapılır?- Get reCaptcha. Sayfa üzeirnde Get reCaptcha butonuna tıklayınız.
- Label. Daha sonra Captcha uygulamasını tanımlayacak bir isim yazmalısınız.
- Choose the type of reCAPTCHA.
- Domains.
- Accept the reCAPTCHA Terms of Service.
- Register.
- Site Key.
- Secret Key.
reCAPTCHA sorunu nasıl çözülür?
reCAPTCHA sorunu nasıl çözülür?Genelde reCaptcha doğrulama butonuna basınca 1-2 resim seçmemiz falan istenir. Sorunlar ortaya çıkar. Çözüme gelirsek; Kutucuğa tıkladığınız zaman, bulunduğunuz sitenin sayfasında aşağı yukarı kaydırma yapın-yani kutucukta loading işareti olurken. Direkt Yeşil tik oluyor.
Ben robot değilim ne için?
Ben robot değilim ne için?Verilen görevleri otomatik yerine getiren programlar ile insanları ayırt etmeyi sağlayan ‘Ben robot değilim’ doğrulaması ‘reCAPTCHA’ olarak adlandırılıyor. 2009 yılından bu yana kullanılan bu sistem Google’ın internet sitelerinin spam içeriklerden korunması için kullandığı bu yöntemin aslında çok bilinmeyen bir kulanım …
Captcha Dogrulamasi nedir?
CAPTCHA (İnsan ve Bilgisayar Ayrımı Amaçlı Tam Otomatik Genel Turing Testi), sorgulama-yanıt doğrulaması olarak bilinen bir güvenlik önlemidir. Bunun için sizden basit bir testi yanıtlamanızı isteyerek şifre korumalı bir hesaba girmeye çalışan bir bilgisayar değil insan olduğunuzu kanıtlamanızı sağlar.Captcha doğrulaması ne demek?
Captcha doğrulaması ne demek?reCaptcha tarafından korunmaktadır nedir?
reCaptcha tarafından korunmaktadır nedir?Şimdi, reCaptcha V3 kullanan bir web sitesine bir form girdiğinizde , “Robot değilim” onay kutusunu görmezsiniz ya da bir kedinin nasıl göründüğünü bildiğinizi kanıtlamak zorunda kalmazsınız. Bunun yerine, hiçbir şey görmeyeceksiniz.
Captcha Question ne demek?
Web sitelerinin botlara karşı korunması için tasarlanan bir program olan captcha sayesinde bir siteye giriş yaptığınız zaman gerçek kişi olduğunuz ispat edilmiş oluyor. Çünkü captcha testlerindeki sorular, bilgisayarların cevap veremediği ama insanların kolayca yanıtladığı sorulardan oluşuyor.reCAPTCHA nedir ne ise yarar?
reCAPTCHA nedir ne ise yarar?İşte bahsi konu uygulamanın ismi; reCAPTCHA. Web üzerinde yer alan projelerin güvenliğinin sağlanması amacıyla geliştirilmiş özel bir uygulama olan reCAPTCHA, milyarlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor, otomatik olarak tanınması zor yazıların, insan tarafından bilgisayar ortamında tespit edilip sayısal biçimde …
Discord Ben robot değilim nasıl yapılır?
Discord Ben robot değilim nasıl yapılır?Bu işlem, yanıtı Yanıtlar bölümünden kaldırır. Bildirimleriniz şu anda kapalı olduğundan abonelik güncellemelerini almayacaksınız. Bildirimleri açmak için Profil sayfanızda Bildirim tercihleri’ne gidin.