Cayın Harikaları

Credits
1.254.819
Cayın Harikaları
Cayın Harikaları Biliyormusunuz
Derinizdeki yaraların temizlenmesi
Cayı, derinizdeki yaraların temizlenmesi ve antibiyotik etki gostermesi icin pamukla tatbik ederek kullanabilirsiniz
Eliniz balık, soğan mı kokuyor?
Balık ayıkladınız, ellerinizi sabunla yıkadınız ve hala balık kokuyor
Ya da soğan soydunuz, soğan kokuyor işte kurtarıcınız yine cay Elinizi demli cayla yıkayın Bakın bakalım hic koku kalmış mı?
Gozunuz capak mı yapıyor?
Kaynamış cayı bir tasa koyup buharı gozunuze gelecek bicimde başınızı
ustune koyun Ya da ılık caya batırılmış gozlerinize ve etrafına tatbik edin
Yemek yerken dilinizi mi ısırdınız?
Yine ilacı demlikteki caydır Ağzınızı gunde uc defa calkalayın, diliniz dokuz yerine uc gunde iyileşecektir
Buzdolabınız koku mu yapıyor?
Demlikte kalmış cay posalarını kurutup bir kap icinde buzdolabının orta rafına yerleştirin, kokudan eser kalmayacaktır

Evet, çayın birçok farklı kullanım alanı olduğunu biliyorum, bu konuda bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Çayın antibakteriyel ve antioksidan özelliklerinden dolayı cilt bakımında da sıkça tercih edildiğini biliyorum. Cilt yaralarının temizlenmesi için çayı doğrudan cilde uygulamak doğal bir yöntem olabilir.

Ellerdeki balık veya soğan kokularından kurtulmak için çayın etkili olabileceğini duymuştum. Çayın taze hissettiren ve kötü kokuları giderici özelliği olduğunu biliyorum. Ayrıca çay buharının göze uygulanarak gözlerdeki çapaklanmanın azaltılabileceğini ve göz sağlığını olumlu yönde etkileyebileceğini biliyorum.

Diline ısıranlar için çayın yararlı olduğunu duymuştum. Çünkü çayın içeriğinde bulunan antiinflamatuar ve antioksidan bileşenlerin dil yaralarının iyileşmesine yardımcı olabileceği konusunda araştırmalar olduğunu biliyorum.

Buzdolabında oluşan kötü kokuları gidermek için çay posalarının kullanılabileceğini duymuştum. Çay posalarının doğal bir koku giderici olduğunu biliyorum.

Çayın bu kadar çok yönlü kullanım alanı olması gerçekten şaşırtıcı ve faydalı. Bu bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Sizden de başka çayla ilgili faydalı bilgiler duymak isterim.

Bu Bilgileri Biliyormusunuz

dogru soze ne denır

1. Konular

1. 1.282.563
  2. Mesajlar

1. 1.683.150
  3. Kullanıcılar

1. 32.121
  4. Son üye

1. com
Geri
Üst Alt