Keşfet

CD yim demek ne demek?

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Forum Coin
9

CD yim demek ne demek?​

CD yani crossdresser karşı cinsin kıyafetini giymekten hoşlananlar için kullanılan bir terim. Ben eşcinsel bir CD’yim. Gündüzleri erkek olarak dolaşıyorum ama geceleri kadın kıyafetleri giymekten hoşlanıyorum.

CD ne demek tıp?​

Differentiation (Yüzey farklılaşma antijenleri(CD)) molekülleridir. CD isimlendirmesi tüm dünyada kabul gören bir yöntemdir ve CD molekülleri birçok hastalığın tanı ve tedavisinde de kullanılmaktadır.
CD kısaltması ne demek?
Compact Disc ya da yoğun disk. CD, 1,2 mm kalınlığında, 15-20 gram ağırlığında ve polikarbonat plastikten yapılmıştır.
Cd kısaltması ne demek?

Cd nedir ne işe yarar?​

CD, “Compact Disc” kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. CD’ler sayısal verilerin makineler tarafından okunabilir bir şekilde depolanabildikleri standart bir ortamdırlar. Lazer tabanlı bir okuyucu tarafından okunabilirler. CD’ler teyplerden daha hızlı ve daha doğru bilgi depolaması yapabilirler.

Cd nedir ingilizce?​

CD | Amerikan İngilizcesi Sözlüğü abbreviation for compact disc (= small, plastic disk with a metal surface on which information or sound is recorded): I bought a new CD player.
Cd hangi bölümün kısaltması?
Gitarın ingilizce anlamı nedir?
“gitar” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 8 sonuç guitar i.

Flash bellek türkçesi ne demek?​

Var.Harici bellek.

CD nedir İngilizce?​

CD nedir nasıl çalışır?
CD’de verilerin bulunduğu yüzey, lazer ışınını bir ayna gibi yansıtmaktadır. Ancak yüzeydeki Pit ve Land’ler sayesinde yansıma yüzeyi lazeri yönlendirir ve modüle eder. Böylece yansıyan ışın geri gelirken değişmiş olur.

Üst Alt