Son Konular

Cem Köksal

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

1966 yılında Gümüşhane'de doğmuştur. İlk Orta ve Lise öğrenimini Gümüşhane'de tamamlamıştır. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Ziraat fakültesinde tamamlamış ve 1988 yılında mezun olmuştur. 1989 Yılında Gümüşhane Tarım Kredi Kooperatifinde göreve başladım. Aynı yıl askere gittim. Askerliğimi yedek subay olarak yaptım. 1990 yılında aynı kurumda tekrar göreve başladım. Çalıştığım kurumun uzun yıllar Müdürlük görevini üstlendim. Son yıllarda Bayburt'ta görevimi devam ettirdim. Sosyal demokrat düşünceye sahip olduğumdan Mart 2014 ayında yapılacak seçimlerde Gümüşhane Belediye Başkanlığı için aday oldum. Evli 1 kız 2 erkek çocuk babasıyım.
30 Mart 2014 Yerel Seçiminde CHP'den Gümüşhane Belediye Başkan Adayı oldu.

Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

Cevat Heyet

Claudia Schiffer

Benzer Konular

• Soru Soru
Yılmaz Köksal Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Yılmaz Köksal, 15 Temmuz 1939 tarihinde Kırşehir, Türkiye'de doğdu. Köksal, küçük yaşlardan itibaren sanat ve sinema ile ilgilenmeye başladı. Eğitim hayatını Kırşehir'de tamamladıktan sonra İstanbul'a taşındı ve burada sinema dünyasına adım atmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Neriman Köksal Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Neriman Köksal, 17 Mart 1928 tarihinde İstanbul, Türkiye'de doğmuştur. Gerçek adı Hatice Kökçü olan Köksal, genç yaşta sanata olan ilgisiyle dikkat çekmiştir. Eğitim hayatına İstanbul’da başlamış ve burada geleneksel eğitimini tamamlamıştır. Sanat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru Soru
Köksal Engür Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Köksal Engür, 1 Ocak 1946 tarihinde Ankara, Türkiye'de doğdu. Genç yaşta sanata olan ilgisi dikkat çeken Engür, eğitim hayatına Ankara'da başladı. Sanatla iç içe büyüyen Engür, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde Tiyatro...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru Soru
Duygu Köksal: Hayatı, Başarıları ve Etkisi Duygu Köksal, Türkiye'de tanınmış bir figür olarak, eğitim, sanat ve sosyal sorumluluk alanlarındaki çalışmalarıyla bilinir. Doğum Yılı ve Yeri hakkında sınırlı bilgi bulunsa da, onun etkileyici kariyeri ve topluma katkıları hakkında çok şey...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  • Soru Soru
Köksal Unur'un Hayatı ve Kariyeri Köksal Unur, Türk entelektüel dünyasında önemli bir yer edinmiş, saygın bir kişiliktir. Hayatı boyunca birçok alanda başarılı çalışmalara imza atarak, hem akademik hem de profesyonel yaşamda iz bırakmıştır. Erken Yaşam ve Eğitim Köksal Unur, doğum tarihi ve...
Cevaplar
1
Görüntüleme
4
  1. Konular

1. 1.281.405
  2. Mesajlar

1. 1.679.257
  3. Kullanıcılar

1. 31.809
  4. Son üye

Geri