- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Cep telefonu hangi cepte taşınmalı?
"Cep telefonlarımızı mümkün olduğu kadar çantada ya da giysilerimizin dış bölgesinde taşımamız gerekiyor. Vücuda ne kadar yakın olursa o oranda zarar veriyor. Genellikle pantolon ceplerinde taşınıyor. Bu durumda telefonun arka yüzeyinin dışa bakacak şekilde cebe konulması gerekiyor.
Akıllı telefon nasıl kullanılır?
Akıllı Telefonu Verimli Kullanmanın 10 Yolu
- 1- Şarja dikkat etmek gerekiyor.
- 2- Gece yatarken çok yakınımızda durmamasından fayda var.
- 3- Uzmanlar uyarıyor.
- 4- Klozetten daha fazla bakteri bulundurduğu efsanesi doğru.
- 5- Kullanılmayan uygulamaları silin.
- 7- Kılıf seçimi önem taşıyor.
- 8- Kaybolmanıza lüzum yok.
Cep telefonu şebekesi nasıl çalışır?
Aslında cep telefonu iletişimi de sabit telefon gibi bakır tel ağını kullanır. Cep telefonları baz istasyonları ile radyo frekanslarını kullanarak iletişime geçer. Baz istasyonu ise bakır kablolar ile operatörün altyapısına bağlıdır. Radyo frekansları yayımı yaparak hücresel bir yapı oluşturur.
Telefonu kapatmak iyi mi?
Pil ömrünüzü artırmak istiyorsanız, telefonunuzu kapatmayı ya da ani sıcaklık değişikliklerine dikkat etmenizi önerebiliriz. Bunun yanı sıra telefonunuzu kapatmanız, telefonunuzun yararına olmasa da sizin sağlığınız için yararlı olabilir.
Şebeke nasıl çalışır?
Üretilen elektrik enerjisi, gerilimi yükseltilerek iletim şebekesine aktarılır. İletim şebekesi elektrik enerjisini uzak mesafelere, zaman zaman bir ülkenin sınırları haricinde de olabilen dağıtım merkezlerine aktarır. Bu dağıtım merkezleri genellikle yerel dağıtım ağını işleten kuruluşlardır.
Cep telefonu kullaniminda nelere dikkat etmeliyiz?
Cep Telefonu Kullanılırken Uyulması Gereken Kurallar