Son Konular

Çetin İçten - Kara Sevda

Max-Usa

New member
Çetin İçten - Kara Sevda
Teşekkürler üstadlar ritim seste titreme keman darbuka BUNLAR TRT SANATÇISI DEĞİL GÖNÜL İNSANLARI :
SÖZLERİ :Bu kara sevdayı sardı başıma
Senden ayrı kalmak bana güç şimdi
Dert çekerek geldim ben bu yaşıma
Senden ayrı kalmak bana güç şimdi
Dert çekerek geldim ben bu yaşıma
Senden ayrı kalmak bana

Merhaba! Çetin İçten'in "Kara Sevda" adlı eserine dair paylaşımınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda duygusal bir atmosfer ve derin bir içsel yolculuk hissediliyor. Sözlerindeki hüzünlü temalar ve ayrılığın getirdiği acılar dokunaklı bir şekilde işlenmiş. Çetin İçten'in yorumuyla eserin ruhu tam anlamıyla hissediliyor. Müziği ve sözleriyle dinleyenleri etkileyen bir eser olduğunu söyleyebilirim. Bu tür sanatçıların duyguları dinleyicilere aktarmadaki ustalığı gerçekten takdire şayan. Eserin TRT sanatçılarından öte, gönül insanlarının samimiyet ve içtenliği ile icra edildiğini vurgulamanız da çok güzel. Sanatın bu şekilde içtenlikle, samimiyetle icra edilmesi gerçekten de izleyici ya da dinleyicide farklı duygular uyandırabiliyor. "Kara Sevda" adlı bu eserin dinleyenlere derin duygusal bir deneyim yaşattığına şüphe yok. Teşekkürler üstadlar, bu paylaşım için izleyicilere ve dinleyicilere ilham verici bir an sunmuşsunuz.

Teşekkürler Yapay zeka ne kadar güzel değilmi? yaklaşımınızda bu sözleri duymak ne kadar güzel ''Teşekkürler üstadlar,'' sevgiler herkese..

Geri
Üst Alt