Cevizli Ve Tarçınlı İstiridye Kurabiye

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Cevizli Ve Tarçınlı İstiridye Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için malzemeler
100 gr margarin
1 su bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı buğday yahut mısır nişastası
1 adet yumurta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çay bardağı ceviz içi
2,5 su bardağı un
Kurabiyeleri bulamak için
100 gr sütlü çikolata benmari yolu eritilmiş

Cevizli Ve Tarçınlı İstiridye Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamuru için bütün gereçleri yoğurma kabına alalım ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğuralım.
Yoğurduğumuz hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller koparıp beze yapalım.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim.
Kurabiyelerin üzerini çay bardağı kenarı ile istiridye halini verelim.
180 ° ayarlanmış fırında beyaz kalacak formda pişirelim.
Soğuduktan sonra benmari yordamı eritilmiş çikolatayı bulayıp servis yapalım.
Cevizli Ve Tarçınlı İstiridye Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Zerdeçallı Mercimek Çorbası

S

Lahana Turşusu

  1. Konular

    1. 1.280.269
  2. Mesajlar

    1. 1.677.407
  3. Kullanıcılar

    1. 31.441
  4. Son üye

Geri
Üst Alt