Modoratör
Tanınmış Üye
CMC nin açılımı nedir?
Literatürde selüloz glukolat olarak adı geçen "Sodium Carboxymethylcellulose" günümüzde genellikle CMC olarak tanınmakta ve bu terim, ticari değeri çok az olan serbest asit "Carboxymethylcellulose" yerine onun "Soyum" tuzu anlamında kullanılmaktadır.CMC işi nedir?
CMC Turkey Hakkında CMC Türkiye, Ar-Ge merkezinde en son teknolojilerle geliştirdiği CRM ve Yapay Zeka tabanlı Robotik süreç otomasyonu uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümlerini, 7/24 kesintisiz teknik destek hizmeti ile birlikte sunuyor.Vodafone CMC ne demek?
Vodafone CMC ne demek?CMC Customer Management Center – Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Van.
CMC Ruhsat nedir?
CMC Ruhsat nedir?CMC unvanı, Yönetim Danışmanlığı hizmeti alan tüm kurum ve kuruluşlar için doğru yönetim danışmanını seçmede tercih edilen niteliktir. CMC belgesi kişinin yetkinliğinin, mesleki bilgi ve becerisinin belgelendirilmesi olduğu kadar uluslararası standartlarda hizmet verildiğinin de tescilidir.
CMC Kimdir?
Yatırım fonu Mid Europa Partners, Türkiye'de çağrı merkezi alanında faaliyet gösteren CMC'yi (Customer Management Center) satın aldı. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Mid Europa Partners, Danimarka merkezli entegre yönetim hizmet şirketi ISS'in CMC'de sahip olduğu yüzde 100 hissenin tamamını satın aldı.CMC iş ortaklığı kimin?
Cem Çolak, CS Group bünyesinde yer alan İstanbul merkezli çok sayıda şirketin uzun yıllardır yönetiminde yer alan bir isim. Enerji, bilişim, inşaat sektörlerinden faaliyet gösteren CS Group'un yanı sıra Çolak 2015 yılında 100 bin lira sermaye ile CMC Holding adlı bir şirket kuruyor.CMC ne kadar maaş veriyor?
CMC ne kadar maaş veriyor?2021 yılı asgari ücretin 2.825,90 TL olduğu düşünülürse 2021'de en düşük çağrı merkezi maaşı asgari ücretten düşük olamayacak. Genellikle 300 TL civarı yemek ve yol yardımı da ödenen çağrı merkezi personelleri 2021 yılında 3200-3400 lira aralığında maaş almaktadır.
CMC müşteri hizmetleri ne iş yapar?
CMC müşteri hizmetleri ne iş yapar?CMC Turkey başta tele-satış, tele-pazarlama, müşteri hizmetleri, tahsilat yönetimi, teknik destek, back office yönetimi, sosyal medya ve Ar-Ge ekibimizin geliştirdiği CRM & Robotik süreç otomasyonu uygulamaları ile müşteri ihtiyaçlarına özel, teknoloji destekli çözümler sağlıyor.
CMC Çağrı Merkezi sahibi kimdir?
CMC Analisti nedir?
CRM (Customer Relationship Management / Müşteri İlişkileri Yönetimi) analisti, müşteri verilerini analiz etmek, satış, pazarlama ve müşteri hizmetleri girişimleri hakkında tavsiyelerde bulunmak üzere CRM yazılımını kullanan kişilere verilen mesleki unvandır.CMC Çağrı Merkezi sahibi kim?
CMC Çağrı Merkezi sahibi kim?CMC Ceo'su kimdir?
CMC Ceo'su kimdir?Yapılan seçim sonucunda CMC Türkiye CEO'su, M+ Group İcra Kurulu Üyesi Banu Hızlı, Çağrı Merkezleri Derneği'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu.