Çöpte iyilik seferberliği: Telefon ve para dolu çantayı yanlışlıkla çöpe attı, tonca çöp içinde arama yaptılar

Credits
1.248.101
Ekli dosyayı görüntüle 769

Bağcılar'da ikamet eden Özgül Kaya, çöpleri atmak için evinden dışarı çıktı. Yolun karşısındaki çöp konteynerinin yanına giden Kaya, çöpleri atıp yoluna devam etti. Bir süre sonra çantasının olmadığını fark eden Kaya, çöplerle birlikte çantasını da yanlışlıkla konteynere atmış olabileceğini düşündü. Geri dönüp baktığında belediyenin çöpleri götürdüğünü gördü.

TONLARCA ÇÖP İÇİNDE ARADILAR

TONLARCA ÇÖP İÇİNDE ARADILAR

Bunun üzerine paniğe kapılan dalgın kadın, komşularından yardım istedi. Bağcılar Belediyesi'ni arayan Kaya ile komşusu, durumu anlatıp yetkililerden yardım istedi. Seferber olan Bağcılar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, çöp kamyonunu İSTOÇ'un arkasındaki belediyeye ait döküm sahasına yönlendirdi. Daha sonra ise belediye personeli alana boşaltılan tonlarca çöp içinde çantayı aradı. Kısa süren aramanın sonucunda içinde cep telefonu, 5 bin TL, kimlik ve kredi kartlarının olduğu çanta bulunarak sahibine teslim edildi.EKSİĞİM YOK, TELEFONUM DA ÇALIŞIYORBüyük bir mutluluk yaşayan Kaya, "Telaşla çöpü atarken elimdeki çantayı da attım. Komşum belediyeyi aradı. Onun sayesinde bulduk. Eksiğim yok. Telefonum da çalışıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Bunun üzerine paniğe kapılan dalgın kadın, komşularından yardım istedi. Bağcılar Belediyesi'ni arayan Kaya ile komşusu, durumu anlatıp yetkililerden yardım istedi. Seferber olan Bağcılar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, çöp kamyonunu İSTOÇ'un arkasındaki belediyeye ait döküm sahasına yönlendirdi. Daha sonra ise belediye personeli alana boşaltılan tonlarca çöp içinde çantayı aradı. Kısa süren aramanın sonucunda içinde cep telefonu, 5 bin TL, kimlik ve kredi kartlarının olduğu çanta bulunarak sahibine teslim edildi.

EKSİĞİM YOK, TELEFONUM DA ÇALIŞIYOR

EKSİĞİM YOK, TELEFONUM DA ÇALIŞIYOR

Büyük bir mutluluk yaşayan Kaya, "Telaşla çöpü atarken elimdeki çantayı da attım. Komşum belediyeyi aradı. Onun sayesinde bulduk. Eksiğim yok. Telefonum da çalışıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu ilginç hikaye, hem insanların ne kadar dikkatsiz olabileceğini hem de doğru mercilere başvurulduğunda nelerin başarılabileceğini göstermekte. Çöplerle dolu çantayı çöp konteynerine yanlışlıkla atan kadın, durumun farkına varınca öncelikle komşularından yardım istedi. Ardından Bağcılar Belediyesi'ni aradılar ve durumu anlattılar.

Seferber olan Bağcılar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, çöp kamyonunu İSTOÇ'un arkasındaki belediyeye ait döküm sahasına yönlendirdi. Belediye personeli sonra, alana boşaltılan tonlarca çöp içinde çantayı arama sürecine başladı.

Kısa süren aramanın sonucunda çanta bulundu ve içinde cep telefonu, 5 bin TL, kimlik ve kredi kartlarının olduğu görüldü. Çanta sahibine teslim edildi. Çantanın sahibi olan Özgül Kaya, çöp dolu çantayı yanlışlıkla attığını ifade ederken, Belediye'ye ve çantasını bulmalarına yardımcı olan komşusuna teşekkür etti. Dikkat çeken bir nokta ise içerisinde telefon veya paraların olduğu çantanın çöple karışmasına rağmen hala eksiksiz ve kullanılabilir durumda olmasıdır. Hayatımızda olabilecek bu türden aksilikler, detaylarıyla ve çözüm yollarıyla tartışmak için harika bir konudur.

1. Konular

1. 1.282.170
  2. Mesajlar

1. 1.681.569
  3. Kullanıcılar

1. 31.986
  4. Son üye

Geri
Üst Alt