Son Konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025- 2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.226.658
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025- 2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nde 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025- 2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katıldı.

"Bu sabah polis merkezine yönelik silahlı saldırı sonucunda 2 polisimiz şehit oldu, 2 emniyet görevlimiz de yaralandı. Menfur saldırda şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum.Hadisenin faili olan 16 yaşındaki bir şahıs yakalanmıştır, bağlantıları araştırılmaktadır.

AYRINTILAR GELİYOR

Benzer Konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir'deki saldırıya ilişkin ilk açıklama İzmir güne hain saldırıyla uyandı... Balçova ilçesinde bulunan Salih İşgören Polis Merkezi'ne yönelik silahlı saldırı düzenlendi. 16 yaşındaki saldırgan, kar maskesi takıp karakola ateş açtı. İKİ POLİS ŞEHİT OLDU...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
MEB'in açıkladığı takvime göre okullar, Eylül ayının ikinci haftasında kapılarını öğrencilere açacak. Yeni dönemde öğrenciler ders başı yapmadan önce öğretmenler mesleki çalışmalara başlayacak. İşte 2025-2026 eğitim yılı ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı ve detaylar… 2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Cumhurbaşkanı Erdoğan, marjinal grupların 5 günde 123 güvenlik görevlisini yaraladığını söyledi. CHP’nin polise taşla saldırılmasını önemsemediğine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanan Kabine toplantısı sonrasıCumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
eTwinning eğitimi nedir? eTwinning kursları; çevrimiçi moderatörlük, eğitim ve öğretim, ulusal düzeyde ve Avrupa düzeyinde koordinatörlük alanlarında eTwinning topluluğunun ihtiyaçlarına yönelik olarak gerçekleştirilen uzun eğitimlerdir. Her sene; eTwinning, bir adet kurs düzenler. eSafety Label...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Adım Adım Sınav ücretli mi? Adım Adım Sınav ücretli mi? Sistemin kullanımı ücretsizdir. Adım Adım Sınav nedir? Adım Adım Sınav Türkiye’nin ilk ve tek Online Sınav Platformudur. Eğitim ve öğretim yılı başında hangi sınıf düzeylerinde kaç tane sınav yapılacağı, sınavların tarihleri ve bu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.280.885
  2. Mesajlar

1. 1.678.006
  3. Kullanıcılar

1. 31.724
  4. Son üye

Geri