Son Konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'daki Kilise Saldırısını Lanetledi.

Credits
1.230.245
white.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'da gerçekleşen kilise saldırısını kınayarak, "Bu iğrenç terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Hayatını kaybedenlerin ailelerine, Suriye hükümetine ve vatandaşlarına baş sağlığı diliyorum" dedi. Erdoğan, yaşanan olayı büyük bir üzüntüyle karşıladığını belirtti.

Şam'da meydana gelen kilise saldırısını lanetleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörün her türlüsünü reddettiklerini vurgulayarak, saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve Suriye halkına başsağlığı mesajlarını iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'da gerçekleşen kilise saldırısını şiddetle kınarken, terörün insanlık dışı bir eylem olduğunu ve karşısında durulması gerektiğini belirtti. Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Suriye halkına başsağlığı dileklerini ileten Erdoğan, bu tür vahşetin asla kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Bahar Candan'ın helva paylaşımı olay oldu!

Mine Tugay'ın Havuzda Parlayan Anı! Sosyal Medyada Neler Yayınladı?

Benzer Konular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan korkunç terör saldırısını kınayarak, "Suriye'nin istikrarsızlaşmasına izin vermeyeceğiz ve terörle mücadeleye destek olmaya devam edeceğiz" dedi. Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Şam'daki Mar İlyas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan korkunç terör saldırısını kınadı. Erdoğan, Şam'da meydana gelen kilise saldırısını şiddetle kınadı. "Suriye'nin başkenti Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan menfur terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Saldırıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Dışişleri Bakanlığından yapılan son açıklamada, bugün Şam'da meydana gelen kilise saldırısını kınayarak, saldırıda yaşamını yitirenlerin ailelerine ve Suriye halkına başsağlığı dileklerini iletti. Suriye'de artan terör saldırılarına karşı birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne yapılan korkunç terör saldırısını kınadı. Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen menfur saldırıyı lanetliyorum diyen Erdoğan, bu tür vahşetin karşısında durulması gerektiğini vurguladı. Erdoğan, terörün her türlüsünü lanetlediğini ve bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Avrupa Ülkeleri ve BM, Şam'daki Kiliseye Yapılan Terör Saldırısını Kınadı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Şam'daki Mar İlyas Kilisesi'ne düzenlenen saldırıyı şiddetle kınadı. Macron, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saldırıya maruz kalan ailelere ve yaralılara başsağlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.647
  3. Kullanıcılar

1. 31.773
  4. Son üye

Geri