Dahili transfer nedir?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Dahili transfer nedir?

Dahili transfer işlevi, herhangi bir işlem ücreti ödemek zorunda kalmadan, anında alacaklandırılan iki Binance hesabı arasında transferler göndermenizi sağlar. Dahili bir transfer için para çekme işlemi, normal bir para çekme işlemiyle aynıdır.

Binance dahili transfer nasıl yapılır?

Binance'te Dahili Transfer Nasıl Yapılır?
- Binance hesabınıza giriş yapın ve [Cüzdan] – [İtibari Para ve Spot] bölümüne gidin.
- 2. [Çekme] öğesine tıklayın.
- 3. Çekmek istediğiniz coini seçin.
- Sonrasında, diğer Binance kullanıcısının alıcı adresini girin veya adres defteri listenizden bir seçim yapın.
- Ağı seçin.

Binance hesabıma nasıl para yatırılır?

Binance'e para yatırmak isteyen bir yatırımcının önünde iki farklı para yatırma seçeneği mevcut. İlk seçenek kredi kartıyla kripto para alma seçeneği. İkinci seçenek ise TrBinance'e de kaydolup, banka aracılığıyla TrBinance'e Türk Lirası göndermek.

Gateio transfer nasıl yapılır?

Gateio transfer nasıl yapılır?
İşte adım adım Gate.io para yatırma işlemi:
- Para Yatırma Bölümüne Girin. Gate.io hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Cüzdan" bölümüne girin.
- Coini Seçin, Ağ Seçin ve Cüzdan Kodunu Kopyalayın.
- 3. Binance Hesabınıza Giriş Yapın.
- Coin Seçin.
- Ağ Seçin ve Adresi Yapıştırın.
- Onaylayın.

Binance para yatırma çekme nasıl yapılır?

Binance para yatırma çekme nasıl yapılır?
Bu adımı tamamladıktan sonra ikinci adıma geçelim.
- 2.Adım: Cüzdan Butonuna Tıklayın.
- 3.Adım: Transfer Butonuna Tıklayın.
- 4.Adım: Alıcı Bölümünden Binance TR'yi Seçin.
- 5.Adım: USDT'leri Bozdurup Türk Lirası Yapın.
- 6.Adım: Cüzdanınızda TRY'yi Seçip Çekme Butonuna Tıklayın.

Binance tr para çekme nasıl yapılır?

Burada yapmanız gereken sol panelden Cüzdan > Çekme sekmesine tıklamak. Karşınıza gelen sayfada TRY cinsinden bakiyenizi bularak sağda yer alan Çekme butonuna basmanız gerekiyor. Türk Lirası para birimini bulmakta zorlanırsanız, yukarıdaki arama sekmesine TRY yazabilirsiniz.

TRC20 ağı nedir?

TRC-20, Tron blokzinciri üzerinde geliştirilen ve blokzincirindeki akıllı sözleşmeleri kullanan standartlara verilen addır. TRC-20, Tron ağı ile birlikte farklı kriptopara projeleri tarafından da desteklenmektedir.

Binance den Gate Io ya nasıl para yatırılır?

Bunu da şu şekilde yapacağız.
- İlk olarak bu link üzerinden gate.io borsasına üye olmanız gerekmekte.
- Ardından Binance'a gelip çekme işlemi oluşturmalısınız ve ardından coin listesinden USDT'yi seçmelisiniz.
- Burada göndereceğiniz miktarı seçip ardından göndereceğiniz ağı seçmelisiniz (ben TRC20 ağını kullanıyorum.)

Dahili transfer, Binance üzerindeki iki hesap arasında ücret ödemeden anında transfer yapmanıza olanak tanıyan bir işlevdir. Bu işlem, normal bir para çekme işlemi gibi gerçekleşir. Dahili transfer yapmak için Binance hesabınıza giriş yaparak, "Cüzdan" ve "İtibari Para ve Spot" bölümüne gidip "Çekme" öğesine tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra transfer etmek istediğiniz coini seçip, alıcı Binance kullanıcısının adresini girerek veya adres defterinizden seçim yaparak işlemi tamamlayabilirsiniz.

Binance üzerine para yatırmak isteyen yatırımcılar için kredi kartıyla kripto para alma seçeneği ve banka aracılığıyla TrBinance'e Türk Lirası gönderme seçeneği olmak üzere iki farklı seçenek bulunmaktadır.

Gate.io üzerine para yatırmak için ise adım adım şu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:
1. Gate.io hesabınıza giriş yapın ve "Cüzdan" bölümüne gidin.
2. Para yatırmak istediğiniz coini seçin, ağını seçin ve cüzdan kodunu kopyalayın.
3. Binance hesabınıza giriş yapın, coin seçin, ağını seçin ve adresi yapıştırın.
4. İşlemi onaylayın.

Binance üzerinde TR para çekme işlemi için, sol panelden "Cüzdan" ve "Çekme" sekmesine tıklayarak TRY cinsinden bakiyenizi bulup, sağdaki "Çekme" butonuna tıklamanız gerekmektedir. Türk Lirası para birimini bulmakta zorlanırsanız, arama sekmesine "TRY" yazabilirsiniz.

TRC-20, Tron blokzinciri üzerinde geliştirilen akıllı sözleşmeleri kullanan bir standarttır. Tron ağı ile birlikte farklı kripto para projeleri tarafından da desteklenmektedir. Bu standart sayesinde farklı kripto paralar Tron ağı üzerinde akıllı sözleşmeler aracılığıyla kullanılabilir.

Binance'den Gate.io'ya para transferi yapmak için, öncelikle Gate.io borsasına üye olmanız gerekmektedir. Daha sonra Binance'den çekme işlemi oluşturarak USDT'yi seçip göndereceğiniz miktarı ve ağı belirleyerek işlemi tamamlayabilirsiniz. Önerilen ağ TRC20 ağıdır.

Vodafone internet durdurma ozelligi nasil yapilir?

Survivor Kim Elendi 12 Nisan 2022?

1. Konular

1. 1.282.221
  2. Mesajlar

1. 1.682.039
  3. Kullanıcılar

1. 32.022
  4. Son üye

Geri
Üst Alt