Modoratör
Yeni Üye
Deodorant beyazlığı nasıl geçer?
Kıyafetlerden deodorant lekesi nasıl çıkar?
- Sarımsı ve beyaz lekeleri kıyafetlerden çıkarmak için yapılması gerekenler.
- Adım: Lekeli bölgeyi limon suyu ile kaplayın.
- 2.adım: Tuz serpin ve lekeyi yavaşça ovalayın.
- Kabartma tozu kullanın.
- Adım: Kabartma tozu ve su ile bir macun oluşturun.
- 3. Adım: Su ile durulayın.
Deodorant neden beyaz leke yapar?
Ter kalıntıları kurumaya bırakıldıysa ve uzun süre yıkanmazsa ya da antiperspirant veya deodorant ürünü biriktiyse ter lekeleri oluşabilir. Zamanla, üründeki alüminyum ve terinizdeki tuz, sarı bir ter leke oluşturur ve bunun normal yıkamayla giderilmesi zorlaşır.
Beyaz roll on lekesi nasıl çıkar?
Beyaz roll on lekesi nasıl çıkar?
Lekeleri kısmı su ile ıslatın ve bir gece boyunca beyaz sirkenin içinde bekletin. Sabah olduğunda lekeli kıyafetleri ılık su yardımı ile temizleyin. Amonyak kullanımı herkes için gerçek bir cankurtarandır. Deodorant ve roll on lekelerini yenen bir madde olduğu için 2 ila 3 dakika içinde sorunu ortadan kaldırır.
Siyah kıyafetten deodorant lekesi nasıl çıkar?
Siyah kıyafetten deodorant lekesi nasıl çıkar?
Tuz: İçinde sıcak su olan kovaya bir kaç yemek kaşığı tuz dökmeli ve kıyafetimizi kovanın içine koymalıyız. Kıyafeti ıslattıktan sonra, üzerindeki lekeyi biraz tuz ile doğrudan da silebiliriz. Son olarak, kıyafetimizi çamaşır makinesinde normal olarak yıkayabiliriz.
Beyaz tişörtten deodorant lekesi nasıl çıkar?
Beyaz gömlek sarı lekeler nasıl çıkar?
Karbonat, oksijenli su ve tuz karışımını beyaz kıyafetinizde oluşan sarı lekelerin üzerine sürün. Kıyafetinizi bu şeklide yarım saat bekletin. Daha sonra beyazlarınızı çamaşır makinenizin içine atın. Makineden çıkardığınızda lekenin kaybolduğunu göreceksiniz.
Siyah tişörtten beyaz deodorant lekesi nasıl çıkar?
Siyah tişörtten beyaz deodorant lekesi nasıl çıkar?
Siyah elbiseden ter lekesi nasıl çıkar?
Siyah elbiseden ter lekesi nasıl çıkar?
Koyu renkli ve özellikle siyah kumaşlarda ter, beyaz bir leke bırakır. Renkli kıyafetlerde ter lekesi nasıl çıkar sorusuna cevap olarak maden suyunu önerebiliriz. Bunun için kıyafetinizi yıkarken makinenizi her zamanki programına ayarlayın. Deterjan gözüne ise yarım şişe maden suyu dökün ve makineyi çalıştırın.