Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows 7 kullanıyorum.faronics depfreeze kullanıyordum.pasifdi ama simgeyi bir türlü bulamıyorum.pc yi başlatırken en iyi yapılandırma ile başlatırken çııyordu ama sonraları hiç çıkmaz oldu.kaldıramıyorumda.İİMMDATT
Bilgisayarın Geç Açılmasının Nedenleri NelerdirBilgisayarın Geç Açılmasının Nedenleri Nelerdir
Bilgisayarın Geç Açılma Sebebi Nedir
Bilgisayarın geç açılmasına neden olacak bir çok sebep vardır.
Performans Bilgileri ve Araçları’nı Kontrol Edin
Denetim MasasıTüm Denetim Masası...
Chromium nedir nasıl kaldırılır Windows 10?
Ama kötü amaçlı olan da Chromium değil!…Chromium ile Gelen Kötü Amaçlı Yazılımları Google Chrome’dan Kaldırma
- Adım: Chrome’daki menü simgesini tıklayın (sağ üst köşedeki üç nokta).
- Adım: “Diğer Araçlar” ı seçin ve “Uzantılar” ı tıklayın.
- Adım...
Amazon un depoları nerede?
Amazon’un globalde bulunan 185 deposunun yaklaşık 70 tanesi Avrupa’da bulunmaktadır. Bu ülkeler İngiltere, Fransa, Almanya, Çekya, İspanya, Polonya, Slovakya ve İtalya’dır. Her gün daha fazla depo anlaşması yapan Amazon’un 2017’de Birleşik Krallık’taki depoların %’ini...
Wordde açılmayan dosya nasıl açılır?
Aç ve Onar komutu dosyanızı kurtarabilir.
- Dosya >Aç > Gözat’a tıklayın ve belgenin (Word ), çalışma kitabının (Excel ) veya sununu (PowerPoint) depolandığı konuma veya klasöre gidin.
- İstediğiniz dosyaya tıklayın, sonra Aç’ın yanındaki oka tıklayın ve Aç...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB soruşturmasında tutuklu Murat Kapki ile avukatı AK Parti’li Mücahit Birinci arasında 2 milyon dolar ve yalan ifade pazarlığı olduğunu iddia etti. Savcılık resen olayla ilgili sorulturma başlatırken Nedim Şener de Özel ve Birinci'ye çok sert tepki gösterdi...