Son Konular

depfreze

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
windows 7 kullanıyorum.faronics depfreeze kullanıyordum.pasifdi ama simgeyi bir türlü bulamıyorum.pc yi başlatırken en iyi yapılandırma ile başlatırken çııyordu ama sonraları hiç çıkmaz oldu.kaldıramıyorumda.İİMMDATT

SRT Uzantılı dosya Nedir ? *.SRT File extension. Nasıl Açılır

Başlat-Çalıştıra yazılan Kısa Yollar

Benzer Konular

• Soru Soru
Bilgisayarın Geç Açılmasının Nedenleri NelerdirBilgisayarın Geç Açılmasının Nedenleri Nelerdir Bilgisayarın Geç Açılma Sebebi Nedir Bilgisayarın geç açılmasına neden olacak bir çok sebep vardır. Performans Bilgileri ve Araçları’nı Kontrol Edin Denetim MasasıTüm Denetim Masası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Chromium nedir nasıl kaldırılır Windows 10? Ama kötü amaçlı olan da Chromium değil!…Chromium ile Gelen Kötü Amaçlı Yazılımları Google Chrome’dan Kaldırma - Adım: Chrome’daki menü simgesini tıklayın (sağ üst köşedeki üç nokta). - Adım: “Diğer Araçlar” ı seçin ve “Uzantılar” ı tıklayın. - Adım...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
Amazon un depoları nerede? Amazon’un globalde bulunan 185 deposunun yaklaşık 70 tanesi Avrupa’da bulunmaktadır. Bu ülkeler İngiltere, Fransa, Almanya, Çekya, İspanya, Polonya, Slovakya ve İtalya’dır. Her gün daha fazla depo anlaşması yapan Amazon’un 2017’de Birleşik Krallık’taki depoların %’ini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Wordde açılmayan dosya nasıl açılır? Aç ve Onar komutu dosyanızı kurtarabilir. - Dosya >Aç > Gözat’a tıklayın ve belgenin (Word ), çalışma kitabının (Excel ) veya sununu (PowerPoint) depolandığı konuma veya klasöre gidin. - İstediğiniz dosyaya tıklayın, sonra Aç’ın yanındaki oka tıklayın ve Aç...
Cevaplar
1
Görüntüleme
15
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB soruşturmasında tutuklu Murat Kapki ile avukatı AK Parti’li Mücahit Birinci arasında 2 milyon dolar ve yalan ifade pazarlığı olduğunu iddia etti. Savcılık resen olayla ilgili sorulturma başlatırken Nedim Şener de Özel ve Birinci'ye çok sert tepki gösterdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
  1. Konular

1. 1.280.827
  2. Mesajlar

1. 1.677.913
  3. Kullanıcılar

1. 31.722
  4. Son üye

Geri