Son Konular

Düdüklü Tencerede Kavurma Tarifi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo dana eti kuş başı
Çay bardağından 1 parmak eksik su
4 yemek kaşığı sıvı yağ dilerseniz 2 yemek kaşığı tereyağı da olur
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı kimyon

Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçler tencereye alınır ben bu evrede tuz koymuyorum ve yarım saat pişirilir.
Yarım saat piştikten sonra düdüklü soğuyunca kapağı açılır.
İçinde çok az ölçüde su olur tuzunu ekleyip, suyu gidesiye kadar kavrulur. Şimdiden afiyet olsun .
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Kahvaltı Sofralarına Çok Yakışan Gözleme Tarifi

S

Vişneli Ayva Tatlısı (Kaymak Ceviz Ve Dondurma Eşliğinde)

  1. Konular

    1. 1.280.838
  2. Mesajlar

    1. 1.677.928
  3. Kullanıcılar

    1. 31.722
  4. Son üye

Geri
Üst Alt