Son Konular

Düdüklü Tencerede Kavurma Tarifi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo dana eti kuş başı
Çay bardağından 1 parmak eksik su
4 yemek kaşığı sıvı yağ dilerseniz 2 yemek kaşığı tereyağı da olur
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı kimyon

Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçler tencereye alınır ben bu evrede tuz koymuyorum ve yarım saat pişirilir.
Yarım saat piştikten sonra düdüklü soğuyunca kapağı açılır.
İçinde çok az ölçüde su olur tuzunu ekleyip, suyu gidesiye kadar kavrulur. Şimdiden afiyet olsun .
Düdüklü Tencerede Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Kahvaltı Sofralarına Çok Yakışan Gözleme Tarifi

S

Vişneli Ayva Tatlısı (Kaymak Ceviz Ve Dondurma Eşliğinde)

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Yahni Yemeği (Koyun Etinden Düdüklü Tencerede Lokum Üzere Yumuşacık) Tanımı İçin Gereçler 1,5 kg kemikli koyun eti 2 baş soğan 1 çay kaşığı kekik 2 yemek kaşığı salça Gereğince tuz Azıcık zeytin yağı (Salçayı kavurmak için) Gereğince sıcak su Yahni Yemeği (Koyun Etinden Düdüklü Tencerede Lokum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Bir Taneyle Asla Yetinmeyeceğiniz Antep Yöntemi Nohut Dürüm Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı nohut 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı toz kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Kıymalı Ekşili Pırasa Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo pırasa 1 büyük boy havuç 1 kahve fincanı pirinç 1 orta boy kuru soğan 300 gram kadar kıyma 2 diş sarımsak Yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı sumak Pul biber Kara biber 1 çay kaşığı kimyon 1 çorba kaşığı domates salçası Kıymalı Ekşili Pırasa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Nohut Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 1 adet soğan 2 su bardağı nohut 2 tatlı kaşığı domates salçası Sıvı yağ Yarım çay kaşığı karbonat Tuz Nohut Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Akşamdan nohutları sıcak suya koyun. Suyun içine de yarım çay kaşığı karbonat atın. Ertesi gün bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Katılaşmayan Süzme Mercimek Çorbası (Tüm Püf Noktaları Bu Tarifte) Tanımı İçin Materyaller 2 su bardağı kırmızı mercimek yada sarı mercimek 6,5 su bardağı soğuk çeşme suyu 2,5 su bardağı soğuk et suyu yada tavuk suyu (Yoksa adet bulyon ekleyebilirsiniz) 1 adet orta uzunluk soğan 1 diş sarımsak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
SoruCevap
S
  1. Konular

    1. 1.280.959
  2. Mesajlar

    1. 1.678.198
  3. Kullanıcılar

    1. 31.729
  4. Son üye

Geri
Üst Alt