Son Konular

Dusan Alimpijevic: ''Zorluklara Rağmen Geri Dönüş İçin Çaba Sarfettik''

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.472
white.jpg

Beşiktaş Başantrenörü Dusan Alimpijevic: "Geri dönüş için tüm adımları attık"

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörü Dusan Alimpijevic, Fenerbahçe ile oynanan final serisindeki performanslarıyla ilgili konuştu ve "Seride geri dönüş yapacağımıza söz vermiştik ve bu hedefe ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Oyuncularımın azmi ve performansı beni gururlandırıyor" dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin üçüncü maçında Beşiktaş, Fenerbahçe Beko'yu 98-77 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Alimpijevic, geri dönüş sözlerini tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, "Takım olarak ortaya koyduğumuz performans beni gururlandırıyor. Atmosfer inanılmazdı ve kulüp içindeki uyum harikaydı. Sağlık ekibimize ayrı bir teşekkür borçluyuz, oyuncularımızı maça en iyi şekilde hazırladılar" dedi.

Sezon boyunca 3 farklı salonda oynamalarıyla ilgili soruya cevap veren Alimpijevic, "Taraftarımızın olduğu her yer bizim evimizdir" şeklinde konuştu. Bu sözlerle taraftarların takıma olan desteğine vurgu yaparak Beşiktaş'ın birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini ifade etti.

Adapazarı'nın işgalden kurtuluşu 104. yılda coşkuyla kutlandı!

Düzce'de Ev Alev Aldı: Zarar Meydana Geldi

Benzer Konular

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Fenerbahçe ile oynanan final serisindeki zaferlerinin ardından duygularını paylaştı. Alimpijevic, "Seride geri dönüş yapacağımıza söz vermiştik ve bunun için elimizden geleni yaptık. Oyuncularımın performansı beni gururlandırıyor"...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Beşiktaş Fibabanka'nın Başantrenörü Dusan Alimpijevic, "Seriyi tersine çevireceğimize söz vermiştik ve bunu başardık. Oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi. Basketbol Süper Ligi Final Serisi'nin 3. maçında Beşiktaş Fibabanka, Fenerbahçe Beko'yu 98-77 yenerek seride durumu 2-1 yaptı. Maç sonrası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Beşiktaş Fibabanka Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Basketbol Süper Ligi Final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Beko'ya karşı mücadele ettikleri maçta 84-68 yenilerek şampiyonluğu kaybettiklerini açıkladı. Alimpijevic, takımıyla gurur duyduğunu belirtirken, kulübünü ve tüm emek verenleri övgüyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Beşiktaş Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic, gelecek sezon için iddialı konuştu. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinin 5. maçında Fenerbahçe Beko'ya karşı 84-68 mağlup olan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, seriyi 4-1 kaybederek sezonu ikinci sırada tamamladı. Maç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Arseven, erkek basketbolda şampiyonluk müjdesi verdi. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off finalinde Fenerbahçe Beko'yu 98-77 yenerek seride durumu 2-1'e getiren Beşiktaş, büyük bir zafer elde etti. Özkan Arseven, Basketbol Gelişim Merkezi'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.280.958
  2. Mesajlar

1. 1.678.195
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri