haberci
Efsanevi Üye

Beşiktaş Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic, gelecek sezon için iddialı konuştu.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinin 5. maçında Fenerbahçe Beko'ya karşı 84-68 mağlup olan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, seriyi 4-1 kaybederek sezonu ikinci sırada tamamladı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Başantrenör Dusan Alimpijevic, takımının performansından gurur duyduğunu belirterek, "Bu sezon bizim için harika geçti. Takımım ve kulübümle gurur duyuyorum. Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize, oyuncularımıza, doktorlarımıza ve yardımcı antrenörlere teşekkür etmek istiyorum. Taraftarlarımıza da gelecek sezon için daha iyisini vaat ediyorum. Daha hırslı ve tutkulu olacağız. Bu sezon olduğu gibi taraftarlarımızın desteğini arkamıza almak istiyoruz. Sahada nerede oynarsak oynayalım, taraftarlarımızın bizi destekleyeceğine inanıyorum. Ayrıca Fenerbahçe'yi tebrik etmek istiyorum. Harika bir sezon geçirdiler ve bu başarıyı hak ettiler" dedi.
Alimpijevic ayrıca siyah-beyazlı taraftarlara da teşekkür ederek, "Taraftarlarımızla aramızda karşılıklı bir sevgi ve saygı bağı var. Onların bize olan sevgisini hissedebiliyorum ve bu duygu beni mutlu ediyor. Beşiktaş'ı temsil etmekten büyük keyif alıyorum" şeklinde konuştu.