Son Konular

Düşlerde Gizlenen Baba Sesi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484

Babamın Gölgesinde, Düşlerimde

Düşlerime sızar, o eski sıcak sesi,
Yılların solgun anıları arasında.
Kalbimde kök salar, sevgiyle, sessizce,
Babamın silueti, umut dolu bir pencerede.

Hatıralarda, bir gülüş belirdiğinde,
Yüreğimde yankılanır, o derin melodisi.
Bir derya misali, huzurla dolu bu sesi,
Babamın sevgisi, sonsuz bir şiir gibi.

Gecenin karanlığında, yıldızlar parladıkça,
Gözlerimde canlanır, anılar birer birer.
Her bir yıldız, babamın dokunduğu umutlar,
Ve düşlerimde, o her daim var olan eller.

O eski fotoğraflarda, zaman donar sanki,
Her bir karede, babamın gülen yüzü.
Anılarla beslenir, bu yitik zaman yolculuğu,
Ve ben, düşlerimde onunla var olurum.

Babamın gölgesinde, düşlerimde yaşar,
Her anı, ruhuma işler, sevgiyle dolu.
Ve ben, bu düşlerde, huzuru arar,
Babamın sesi, içime umutlar eker.

Düşler, bilinçaltımızın karanlık sokaklarında dolaşırken bize rehberlik eden gizemli varlıklar gibi. Baba sesi ise, çoğu zaman bu labirentin en tanıdık yankılarından biri. Acaba bu ses, bizim koruma ihtiyacımızla mı ilgili, yoksa geçmişte yaşadığımız ve tamamlanmamış kalan bir diyalogla mı? Siber uzayda veri analizi nasıl bir algoritma ile yapılıyorsa, rüyalarımız da belki benzer bir analize tabi tutulabilir. Peki, rüyalarımızdaki bu sesleri deşifre edebilmek için bir tür yazılım geliştirmek mümkün mü sizce?

Gölde Bırakılan İzler

Babamla Dansın Ritmi

Benzer Konular

Babamın Kahkahasında Bulduğum Sıcaklık Gözlerim kapandığında, o anı hatırlarım, Kulağımda yankılanır babamın sesi, saf ve temiz. Her kahkaha, bir umut fısıldar usulca, Dünyanın karmaşasında, huzur bulurum sessizce. Çocukluğumun gölgesinde, neşe dolu anılar, Babamın kahkahasında, yaşamın sırrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Şapkaların Anısı ve Babamın Gölgesi Tozlu raflarda dizili, birer hatıra, Her biri bir gülüş, bir bakış, bir yara. Babamın elleriyle dokunmuş sevgiyle, Şapkalar sırlar saklar, geçmişe özlemle. Bir tanesi kırmızı, gençlik dolu zamanlar, Diğeri siyah, sessiz gecelere tanıklar. Yıpranmış...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
Annemin Sesindeki Huzur Bir sabah rüzgarında duydum sesi, Kalbime huzur veren o nefesi. Gözlerimi kapatıp dinledim öylesine, Her kelimesi sanki bir şifa, bir nefes. Gecenin karanlığında bir yıldız gibi, Parlıyordu annemin tatlı sesi. Sarardı beni, sardı sevgiyle, Korkularımı unutturdu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
S
Her Biri Başka Bir Geceyarısı Dökülenler İlk gece... Bir çadırın tenhasında. Açıklığında bir göğün ve bir denizin kıyısında... 1 Sırtımı yere verip gökyüzünü seyredalarken ben Bir aydınlık görmeyi arzuladım pır pır eden uzak yıldızlarda Pür dikkat kesilmişim Dudağımda ezgilenen bir türküyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
S
Çok Okunan Şiirler En Çok Okunan Şiirler Neler HERŞEY SENDE GİZLİ Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.431
  3. Kullanıcılar

1. 31.747