Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

"Düzce'de Uyuşturucu Baskını: Bir Kişi Tutuklandı!"

Toplu Taşımada Gürültü Yapanlar Artık Ceza Alacak!

26 Haziran'da Seni Neler Bekliyor? Günlük Tarot Falı İle Keşfet!

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
white.jpg

Düzce'de Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklanan Şüphelilerden Birisi Hapiste

Düzce'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gelen açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Operasyon kapsamında gerçekleştirilen baskınlarda 10 gram sentetik uyuşturucu, 2 uyuşturucu hap ve hassas terazi ele geçirildi. Bu başarılı operasyon sonucunda gözaltına alınan şüpheli B.D., nöbetçi hakimlikçe "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Ayrıca, B.D.'den uyuşturucu madde satın aldığı belirlenen 1 zanlı hakkında da "uyuşturucu madde kullanma" suçundan işlem yapıldı. Güvenlik güçlerinin titiz çalışmasıyla uyuşturucu tacirlerine büyük bir darbe vurulmuş oldu. Bu tür operasyonlarla toplumun huzuru ve güvenliği için mücadele sürdürülecek.

Toplu Taşımada Gürültü Yapanlar Artık Ceza Alacak!

26 Haziran'da Seni Neler Bekliyor? Günlük Tarot Falı İle Keşfet!

1. Konular

1. 1.284.200
  2. Mesajlar

1. 1.687.399
  3. Kullanıcılar

1. 32.601
  4. Son üye

Geri
Üst Alt