Son Konular

"Düzce'de Zabıta, YKS Sınavı Öncesi Sessizlik İstiyor"

Credits
1.232.834
white.jpg

DÜZCE'de Zabıta Ekipleri Sınav Öncesi Uyarılarda Bulundu

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde öğrencilerin dikkatini dağıtmamak amacıyla okul çevrelerindeki inşaatları ziyaret ederek uyarılarda bulundu. Ekipler, inşaat sahipleri ve çalışanlarıyla görüşerek sınav saatlerinde sessiz olunması konusunda uyarılarda bulundu.

"Sınav günlerinde öğrencilerimizin konsantrasyonunu bozacak seslere izin vermeyelim"
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu gerçekleşecek YKS sınavı öncesinde öğrencilerin sakin bir ortamda sınava girebilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle okul çevrelerindeki inşaatlara yönelik uyarılarda bulunan ekipler, sınav günlerinde sessizliğin önemine vurgu yapıyor.

İnşaat Sahiplerinden Olumlu Yanıt
Ekiplerin uyarıları karşılık buluyor. İnşaat sahipleri, öğrencilerin sınav sürecinde rahatsız olmamaları adına sessiz olacaklarını belirtiyor ve öğrencilere başarılar diliyor. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sınav öncesi hassasiyetle hareket ederek öğrencilerin yanında yer alıyor.

Haber Kaynağı: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE

62 Yaşındaki Vatandaş, 44. Kez Üniversite Sınavına Girdi

"Bafra'da Sıkı Trafik Denetimi: Cezalar Kesildi, Kurallara Uyuldu"

Benzer Konular

DÜZCE'de Zabıta Ekiplerinden Öğrencilere Destek DÜZCE'de, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, sınav saatlerinde öğrencilerin dikkatini dağıtmamak amacıyla okul çevrelerindeki inşaatları ziyaret ederek uyarılarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Mardin Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere ve ailelerine destek verdi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, sınav merkezlerinin önünde stantlar kurarak adaylara ve ailelerine su, ikramlar ve çeşitli ihtiyaçlar konusunda yardımcı oldu. Bu destekle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Esenyurt Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere ve ailelerine destek olmak amacıyla harekete geçti. Sınav günü, belediye tarafından sağlanan mobil ikram araçlarıyla sıcak çorba, su ve kahve ikramı yapıldı. Ayrıca, Zabıta Müdürlüğü ekipleri sınav merkezlerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Elazığ'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrenciler için belediye ekipleri harekete geçti. Sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine koşan öğrenciler, gergin bekleyişin ardından sınav salonlarına alındı. Bu yoğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Kayseri’de, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) geç kalan öğrencilere polis ekipleri yardım elini uzattı. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruya göre, polisler öğrencilerin sınav yerlerine yetişmeleri için seferber oldular. Kent genelinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.259
  2. Mesajlar

1. 1.679.000
  3. Kullanıcılar

1. 31.792
  4. Son üye

Geri