Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

e-Devlet çöktü mü, neden açılmıyor? 10 Kasım 2025 e-Devlet hatası

Kocaeli'de çöken binadan sağ kurtulan Dilara taburcu oldu

Mersin'de motosiklet konvoyunda kaza: 1 ölü 1 yaralı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
e-Devlet çöktü mü, neden açılmıyor? 10 Kasım 2025 e-Devlet hatası

e-Devlet'e giriş yapmak isteyen vatandaşlar "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı" hatası aldıklarını bildiriyor. Peki, e-Devlet çöktü mü, neden açılmıyor? 10 Kasım 1015 e-Devlet ne zaman açılacak? İşte, son durum...

6911f3bc03fed482__w1200xh675.jpg

TOKİ başvuru işlemlerini internet üzerinden yapmak isteyen birçok vatandaş, 10 Kasım 2025 Pazartesi günü e-Devlet'e girişte sorun yaşadıklarını bildiriyor.

Kullanıcılar, sisteme giriş yapmaya çalıştıklarında "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı" uyarısıyla karşılaştıklarını belirtiyor.

Bu durum, sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, "e-Devlet çöktü mü, neden açılmıyor, sistem ne zaman düzelir?" soruları da merak konusu oldu.

İşte, e-Devlet'te son duruma ilişkin bilgiler...

10 KASIM 2025 E-DEVLET ÇÖKTÜ MÜ

TOKİ 500 bin sosyal konut projesine başvuruların bugün başlaması, e-Devlet Kapısı'na yoğunluk oluşturdu.

Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmasa da, yaşanan erişim sorununun sistemsel bir yoğunluk veya teknik bakım çalışmasından kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Kocaeli'de çöken binadan sağ kurtulan Dilara taburcu oldu

Mersin'de motosiklet konvoyunda kaza: 1 ölü 1 yaralı

1. Konular

1. 1.284.065
  2. Mesajlar

1. 1.687.186
  3. Kullanıcılar

1. 32.594
  4. Son üye

Geri
Üst Alt