Son Konular

"E-Karne Hemen Görüntüle! Nasıl Bakılır? Detaylar Burada!"

Credits
1.230.245
e-karne-goruntuleme-ekrani-e-karne-acildi-mi-e-18769217_1427_amp.jpg

2025 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler ve veliler arasında karne heyecanı dorukta! Artık geleneksel karne alma günleri geride kaldı, dijital dönemde ise e-Karne sistemine erişim merak konusu haline geldi. "e-Karne görüntüleme ekranı açıldı mı?" ve "e-Karne nasıl görüntülenir?" gibi sorular, herkesin dilinde. Peki, e-Karne erişime açıldı mı? Dijital karneleri nasıl ve nereden görebilirsiniz? İşte, 2025 karne dönemine dair tüm detaylar ve adım adım e-Karne görüntüleme rehberi...

E-Karne Artık Erişime Açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyurusuna göre, 2025 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte e-Karne sistemi aktif hale geldi. Öğrenciler, karnelerine kolayca e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden ulaşabiliyorlar.

E-Karneye Nasıl Ulaşabilirsiniz?

E-Karne görüntülemek için şu adımları takip edebilirsiniz:

- E-Okul resmi web sitesine giriş yapın.
- "Veli Bilgilendirme Sistemi" sekmesini seçin.
- Öğrencinin T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sisteme giriş yapın.
- "Karne Notları" veya "e-Karne" bölümüne tıklayarak not bilgilerinizi görebilirsiniz.

Alternatif olarak, e-Karne'ye e-Devlet Kapısı üzerinden de erişim sağlayabilirsiniz. Türkiye'nin resmi web sitesi olan https://turkiye.gov.tr adresinden "e-Okul Karne Bilgileri" sekmesini aratarak giriş yapabilirsiniz. E-Karne heyecanını yaşamak için hemen e-Karne görüntüleme ekranına tıklayın!

Benzer Konular

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, 51 okulda öğrenim gören toplam 5 bin 892 öğrenci, merakla bekledikleri karne gününü kutladı. Öğrenciler, karnelerine kavuşmanın heyecanını yaşarken, ilçedeki eğitim kurumlarında düzenlenen törenler renkli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Elazığ'da 122 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı Elazığ'da 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 122 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 2024-2025 eğitim öğretim yılı sona erdi ve milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşadı. 553 okulda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
1 sınıf karne nereden öğrenilir? E-OKUL GİRİŞ İLE KARNE, TAKDİR-TEŞEKKÜR ALMA Bakanlıktan alınan bilgiye göre, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine “e-okul.meb.gov.tr” internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, “takdir ve teşekkür” belgelerine de sistem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
E-okul Karne notlarına nasıl bakılır? E Okul sayfasında dijital olarak erişime açılan karne notlarını veliler ve öğrenciler e-okul.meb.gov.tr sayfasından VBS sistemi aracılığı ile görüntüleyebiliyor. Talep edenlere basılı karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması 2 Temmuz’dan itibaren okul...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
S
  • Soru Soru
E-Okul E-Karne Nasıl Girilir? E-Okul E-Karne sistemine giriş yapmak için öncelikle e-okul.meb.gov.tr adresine girilmelidir. Ardından öğrenci veya veli girişi seçilmelidir. Giriş yapmak için TC Kimlik Numarası ve şifre bilgileri gereklidir. Giriş yapıldıktan sonra karne bilgilerine ulaşmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771