haberci
Efsanevi Üye

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, 51 okulda öğrenim gören toplam 5 bin 892 öğrenci, merakla bekledikleri karne gününü kutladı. Öğrenciler, karnelerine kavuşmanın heyecanını yaşarken, ilçedeki eğitim kurumlarında düzenlenen törenler renkli görüntülere sahne oldu.
Karne sevincine ortak olan Yavuzeli Kaymakamı Ömer Zuhal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç, Ballık Ortaokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere karnelerini dağıttı. Kaymakam Zuhal, öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirirken, tatil dönemini verimli geçirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Özellikle kitap okumaya teşvik eden Zuhal, öğrencilere destek olmaya devam etti.
Törenin en dikkat çeken anlarından biri de Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin birincisi Elanur Genç'in karnesini babası Mahmut Genç'ten almasıydı. Genç, başarısını gururla taçlandırırken, ailesiyle birlikte mutlu bir gün geçirdi. Yavuzeli ilçesindeki eğitim camiası, öğrencilerin başarılarıyla gurur duymaya devam ediyor.