Son Konular

Yavuzeli'de Binlerce Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Credits
1.232.404
yavuzeli-nde-5-bin-ogrenci-karne-sevinci-yasa-18769953_amp.jpg

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, 51 okulda öğrenim gören toplam 5 bin 892 öğrenci, merakla bekledikleri karne gününü kutladı. Öğrenciler, karnelerine kavuşmanın heyecanını yaşarken, ilçedeki eğitim kurumlarında düzenlenen törenler renkli görüntülere sahne oldu.

Karne sevincine ortak olan Yavuzeli Kaymakamı Ömer Zuhal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç, Ballık Ortaokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere karnelerini dağıttı. Kaymakam Zuhal, öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirirken, tatil dönemini verimli geçirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Özellikle kitap okumaya teşvik eden Zuhal, öğrencilere destek olmaya devam etti.

Törenin en dikkat çeken anlarından biri de Şehit Ali Çiftçi Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin birincisi Elanur Genç'in karnesini babası Mahmut Genç'ten almasıydı. Genç, başarısını gururla taçlandırırken, ailesiyle birlikte mutlu bir gün geçirdi. Yavuzeli ilçesindeki eğitim camiası, öğrencilerin başarılarıyla gurur duymaya devam ediyor.

Ayhancan Güven, Nürburgring'de 24 Saatlik Yarışa Katılacak!

İran'dan Hayfa'ya Füze Saldırısı: 2 Kişi Yaralandı

Benzer Konular

Bingöl'de eğitim gören 57 bin 697 öğrenci, 367 okulda karnelerini aldı. Vali Ahmet Hamdi Usta, karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel ile birlikte Mimar Sinan İlkokulu'nu ziyaret eden Vali Usta, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
**Trabzon** Trabzon ilinde 605 okulda eğitim gören 138 bin 774 öğrenci, karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Vali Aziz Yıldırım, Soğuksu İstiklal İlkokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere hitap ederek eğitimin önemine vurgu yaptı ve ardından karnelerini dağıttı. **Rize** Rize ilinde 56...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Sinop, Çankırı ve Kastamonu illerinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı, coşkuyla kutlanan karne törenleriyle sona erdi. **Samsun** Samsun'da 22 bin 584 öğretmen ve 262 bin 443 öğrenci, 1062 okulda karne heyecanı yaşadı. TOBB İlyas Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yaz tatili heyecanı Ladik'te yaşanıyor! Öğrenciler, eğitim öğretim yılını tamamlayarak karnelerini almanın mutluluğunu yaşıyor. 80. Yıl Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Vekili Muhammet Özbalta, Belediye Başkanı Adnan Topal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aksoy da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Sivas'taki öğrenciler, karne törenlerinin ardından yaz tatiline girdi. Vali Yılmaz Şimşek, Şehit Talha Emre Zileligil İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım etkinliğine katıldı ve öğrencilere tatil dileklerini iletti. Şimşek, öğrencilere kitap okumalarını tavsiye ederken, çeşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.242
  2. Mesajlar

1. 1.678.968
  3. Kullanıcılar

1. 31.791
  4. Son üye

Geri