Modoratör
Efsanevi Üye
E-okul Karne notlarına nasıl bakılır?
E Okul sayfasında dijital olarak erişime açılan karne notlarını veliler ve öğrenciler e-okul.meb.gov.tr sayfasından VBS sistemi aracılığı ile görüntüleyebiliyor. Talep edenlere basılı karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması 2 Temmuz'dan itibaren okul müdürlüklerince verilebilecek.
Karneleri nasıl alıcaz?
Karneleri nasıl alıcaz?
Öğrenciler, 'takdir ve teşekkür' belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek. ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine 'e-okul.meb.gov.tr' internet sitesi üzerinden ulaşabilecek.
E okuldan öğrenci notları nasıl öğrenilir?
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne başarılı bir giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklayın. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrencinin not bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.
E-okul karne notları 2021 nasıl bakılır?
E-okul karne notları 2021 nasıl bakılır?
E KARNEYE NASIL BAKILIR, E KARNE GİRİŞİ NASIL YAPILIR? Öğretmenler sınav sonuçlarını sisteme girdikten sonra, öğrenci ve veliler de e-Okul VBS sistemine giriş yaparak sistemdeki notları görüntüleyebilecek. Giriş yapıldıktan sonra ekranın sol alt köşesinde yer alan "e-Karne" alanına tıklanır.
E karneye nasıl bakılır 2022?
Öğrencilerin ve velilerin sisteme giriş yapabilmeleri için "Veli Bilgilendirme Sistemi" yazan kutucuğa tıklamaları ardından ise ekranda istenilen bilgileri girmeleri gerekiyor. Sisteme giriş yaptıktan sonra sol ekranda yer alan "e-Karne" sekmesine tıklayın. Buradan karne ve takdir-teşekkür belgelerine ulaşabilirsiniz.
2021 Karne nasıl olacak?
2021 Karne nasıl olacak?
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. dönem için karne, teşekkür ve takdir belgeleri elektronik ortamda öğrenci ve velilerin erişimine açılacak, talep eden velilere ise okul müdürlüklerince basılı karne de verilebilecek.
Eski okul notlarımı nasıl öğrenebilirim?
Karne heyecanını yaşayan öğrenciler e Okul aracılığı ile notlarını öğrendi ve yaklaşık üç haftalık sömestr tatiline girdi. e Okul sayfasında dijital olarak erişime açılan karneleri veliler, e-okul.meb.gov.tr sayfasından VBS sistemi aracılığı ile görüntüleyebiliyor.