Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Elazığ’da 1 haftadır kayıp olan otizmli çocuğun cansız bedeni bulundu

İzmir Foça'da sel suları denizin rengi değişti

Tekirdağ'da sağanak: Yollar göl oldu

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Elazığ'da 1 haftadır kayıp olan otizmli çocuğun cansız bedeni bulundu

Elazığ'da tarlalarını sulamak için kanalizasyona su motoru bırakmak isteyen çiftçiler, bir haftadır kayıp olarak aranan 11 yaşındaki otizmli Veysel Bilen'in cansız bedenini suyun içinde buldu.

69133d0de70c6404__w1200xh800.jpg

69133d0fcfa96592__w1200xh1307.jpg

Elazığ'da otizmli Veysel Bilen, öğle saatlerinde ailesinden habersiz şekilde evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi.

Ailesi ve mahalle sakinlerinin tüm aramalarına rağmen bulunamayan Bilen için durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Bunun üzerine AFAD, PAK, UMKE, jandarma ve polis ekipleri bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı.

ARAMALARDA SONUÇ ALINAMADI

Ekipler, günlerce hem havadan hem karadan arama yaptı ancak sonuç alınamadı.

Bir haftalık arama çalışmalarının ardından acı haber, Mollakendi beldesinden geldi.

CANSIZ BEDENİ ÇİFTÇİ BULDU

Edinilen bilgilere göre, tarlalarını sulamak için Elazığ Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi kanalizasyonuna giden çiftçiler, suya pompa bırakmak istedikleri sırada bir ceset fark etti.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, cesedin kayıp Veysel Bilen'e ait olduğunu tespit etti.

Küçük çocuğun cansız bedeni, ekiplerin çalışmasıyla su içerisinden çıkarılarak Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İzmir Foça'da sel suları denizin rengi değişti

Tekirdağ'da sağanak: Yollar göl oldu

1. Konular

1. 1.284.191
  2. Mesajlar

1. 1.687.383
  3. Kullanıcılar

1. 32.600
  4. Son üye

Geri
Üst Alt