Son Konular

Elazığ'ın Ağın İlçesinde Karne Törenleri Yapıldı

Credits
1.234.597
white.jpg

Elazığ'ın Ağın ilçesindeki öğrenciler, okullardaki karne töreniyle yaz tatiline merhaba dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Sırlıer, karne dağıtım programlarına katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

Sırlıer, öğrencilere keyifli bir tatil dileyerek, "2024-2025 eğitim öğretim yılı sona erdi. Umarım yaz tatili öğrencilere bolca dinlenme fırsatı sunar." şeklinde konuştu.

Slovakya'dan Alanya'ya İlk Charter Uçuş Realize Edildi

Benzer Konular

Karabük'te 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı sona erdi ve 37 bin öğrenci sevinçli bir şekilde karne almaya hak kazandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Şehit Metin Arslan İlkokulu'nda gerçekleşen karne dağıtım töreni ile öğrencileri sevindirdi. Karne dağıtım törenine, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Trakya Bölgesi'nde Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı Trakya'da öğrenciler, okullarında düzenlenen karne törenleri sonrasında yaz tatiline girdi. Edirne'de Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Şükrüpaşa İlkokulu'nda gerçekleşen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle sohbet etti ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Samsun'un Havza ilçesindeki Mısmılağaç İlkokulu'nda, 2024-2025 eğitim öğretim yılı sona erdi ve 5.550 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Karne dağıtım programına katılan Kaymakam Mustafa Ayvat, Belediye Başkanı Murat İkiz ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Turan Demir, öğrencilere moral vermek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
**Van'da Karne Heyecanı: Öğrencilere Karneler Törenlerle Dağıtıldı** Van, Hakkari, Muş ve Bitlis'te bulunan okullarda düzenlenen törenlerle öğrencilere karneleri verildi. Van'da 285 bin 865 öğrenci, 1605 okulda karne alma heyecanı yaşadı. İpekyolu ilçesindeki İki Nisan İlkokulu'nda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Sivas'ın Ulaş ilçesinde öğrenim gören 877 öğrenci, karne sevinci yaşadı. İlçenin Kaymakamı Esad Mücahit Eskimez, Ulaş İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle birlikte coşkuyla kutladı. Karne dağıtım töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Karacalar'la birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
  1. Konular

1. 1.281.353
  2. Mesajlar

1. 1.679.140
  3. Kullanıcılar

1. 31.803
  4. Son üye

Geri