Son Konular

Trakya'da Öğrenciler Karnelerini Aldı, Yaz Tatiline Girdi

Credits
1.230.245
white.jpg

Trakya Bölgesi'nde Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

Trakya'da öğrenciler, okullarında düzenlenen karne törenleri sonrasında yaz tatiline girdi. Edirne'de Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Şükrüpaşa İlkokulu'nda gerçekleşen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle sohbet etti ve karnelerini dağıttı. Yılmaz, öğrenci ve öğretmenlere mutlu bir tatil diledi. Edirne'de 280 okulda 5 bin 300 öğretmen ve 55 bin 188 öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Yılmaz, öğretim yılının sorunsuz geçtiğini ve verimli bir yıl olduğunu ifade etti. Kırklareli ve Tekirdağ'da da benzer törenler düzenlendi.

Kırklareli'de Güzel Sanatlar Lisesi'nde gerçekleştirilen törende Vali Uğur Turan, Belediye Başkanı Derya Bulut ve Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun öğrencilere karnelerini takdim etti. Vali Turan, yaptığı konuşmada, Edirne Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar'ın vefatı nedeniyle hüzünlü olduklarını belirterek öğrencilerden özür diledi. Öğrencilere teşekkür eden Turan, öğretmen ve öğrencilere keyifli bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu. Belediye Başkanı Bulut ise mezun olan öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar dileyerek tatil sürecini verimli geçirmelerini önerdi. Kırklareli'nde 257 okulda 52 bin 152 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Tekirdağ'da da öğrenciler, karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Trakya Bölgesi'nde öğrencilerin karne heyecanı dolu dolu geçti.

Antalya'da Motosiklet Denetimlerinde 98 Araç Traffikten Men Edildi

Benzer Konular

İzmir, Manisa, Denizli, Uşak ve Aydın illerinde, öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline girdi. İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Merkez Cumhuriyet İlkokulu'nda 2024-2025 eğitim öğretim yılı sona erdi ve kapanış töreni düzenlendi. Törene, Vali Süleyman Elban, Kaymakam Musa Sarı, Cumhuriyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
**Trabzon** Trabzon ilinde 605 okulda eğitim gören 138 bin 774 öğrenci, karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Vali Aziz Yıldırım, Soğuksu İstiklal İlkokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere hitap ederek eğitimin önemine vurgu yaptı ve ardından karnelerini dağıttı. **Rize** Rize ilinde 56...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
**Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli ve Ağrı'da Öğrenciler Karnelerini Aldı** Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile Aziziye ilçesine bağlı Başçakmak Mahallesi'ndeki Başçakmak İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere karne dağıtım törenine katıldı. Vali, çeşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Ankara'da eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, karne heyecanını yaşadı. Ankara Valisi Vasip Şahin, Keçiören Kocatepe İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek bu mutlu anlarında onlara eşlik etti. Ülke genelinde milyonlarca okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
**Van'da Karne Heyecanı: Öğrencilere Karneler Törenlerle Dağıtıldı** Van, Hakkari, Muş ve Bitlis'te bulunan okullarda düzenlenen törenlerle öğrencilere karneleri verildi. Van'da 285 bin 865 öğrenci, 1605 okulda karne alma heyecanı yaşadı. İpekyolu ilçesindeki İki Nisan İlkokulu'nda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.629
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri