Modoratör
Yeni Üye
Ensar Vakfında kaç çocuk tecavüze uğradı?
Olay, kamuoyunun gündemine BirGün gazetesinin internet sitesinde 12 Mart'ta Serbay Mansuroğlu imzasıyla yayımlanan "Karaman'da 45 erkek öğrenciye tecavüz!" haberiyle girdi.
Ensar Vakfı sapığı kim?
KARAMAN'da 10 çocuğa cinsel istismarda bulunmak suçundan 508 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan sınıf öğretmeni 54 yaşındaki Muharrem Büyüktürk, mağdur çocuklardan birine Ereğli İlçesi'nde kiraladığı evde 'Cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla açılan ikinci davada 84 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
İstismar neden olur?
İstismar neden olur?
Aile ilgi ve sevgisinden yoksun olması, Üvey anne veya üvey baba ile yaşaması, Ailenin çocuğu dinlememesi, anlattığı hiçbir şeye inanmaması, Çocuğun merakının aile içerisinde sağlıklı olarak giderilememesi gibi nedenler çocukları istismara açık hale getirebilmektedir.
Ensar Vakfı Yönetim Kurulu kimler?
Ensar Vakfı Yönetim Kurulu kimler?
Ensar Vakfı Genel Başkanı Dr. Şener Ağaç, Genel Müdür Turan Koç, Bursa Şube Başkanı Ali Fuat Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yakup Canbolat'ı ziyaret etti.
Ensar Vakfı tecavüzcüsü kaç yıl ceza aldı?
Karaman'da 10 erkek öğrenciye 'cinsel istismarda' bulunan ve Ensar Vakfıyla bağlantısını itiraf eden tecavüzcü öğretmen Muharrem Büyüktürk'e 508 yıl ceza verildi. Büyüktürk'ün mahkemedeki son sözleri "Ensar da KAİMDER de istediğini aldı, arada beni kurban ettiler" oldu.
Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?
Ağaç, Genel Müdür Koç, Bursa Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Canbolat'ı Ziyaret Etti. Ensar Vakfı Genel Başkanı Dr. Şener Ağaç, Genel Müdür Turan Koç, Bursa Şube Başkanı Ali Fuat Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yakup Canbolat'ı ziyaret etti.
Karaman Ensar Vakfı olayı nedir?
Karaman Ensar Vakfı olayı nedir?
Karaman'da 2016 yılında, Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAİMDER) ile bağlantılı olduğu söylenen yurtlarda kalan 45 çocuk onlardan sorumlu olan bir öğretmen tarafından cinsel istismara mağruz bırakıldı.
Ebrar Derneği hangi cemaatin?
Ebrar Derneği hangi cemaatin?
Ebrar Cemaatimiz, Süleyman Ayata, Mustafa Ayata, ve Salih Aşkın Yavuz Hocalarımız, tarafından 2002 yılında Adana Akdeniz Mahallesinde kuruldu. Ebrar Cemaatimiz; Ehli Sünnet vel Cemaat prensibini kıstas edinmiştir.
Ensar Vakfı cinsel tacizci öğretmen kim?
ile 13 yaşında olan E.G.'ye cinsel istismar suçundan yargılanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni, eski Ensar Vakfı Çorum Şubesi Başkanı Ze. 60 yaşındaki Zekai İşler'e verilen 12 yıl 6 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından onanınca, bugün polis tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.
17 26 Aralık nedir?
17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu veya 2013 Türkiye yolsuzluk skandalı, 2013-2014 yıllarında yürütülen ve bazı kamu kurum ve kuruluşları ile aralarında dört bakanın da yer aldığı kamu görevlilerinin görevi kötüye kullanma ve rüşvet ile suçlandığı soruşturmalardır.
Karaman'da 10 çocuğa cinsel istismar davasında sanık Muharrem Büyüktürk, 508 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Türkiye'yi ayağa kaldıran davada rekor ceza, 9 saat içinde verildi. Büyüktürk'ün aldığı ceza kimilerine göre yerinde, kimileri ise kararın Ensar Vakfı'nın yıpranmaması için acele verildiğini söylüyor.
Ensar Vakfı nasıl bir vakıftır?
Ensar Vakfı nasıl bir vakıftır?
Ensar Vakfı; insani değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek amacıyla, nitelikli akademik çalışma ve sürekli proje geliştirerek, özelde gençler olmak üzere toplumun tüm sosyal katmanlarına eğitim, yayın, organizasyon faaliyetleri ile hizmet sunan bir vakıftır.
Feto operasyonu ne zaman başladı?
Feto operasyonu ne zaman başladı?
Daha fazla bilgi için tartışma sayfasına bakınız. Paralel Devlet Operasyonu diğer adıyla Paralel Yapı Operasyonu, ilk olarak 22 Temmuz 2014 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından emniyet içerisinde gerçekleştirilen tutuklamalar ile başladı.
Ensar Vakfı ceza aldı mı?
Ensar Vakfı'nın Karaman Şubesi'ndeki öğrenci evlerinde 10 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 508 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Muharrem Büyüktürk'e, Ereğli'de kiraladığı evde de cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla açılan ikinci bir davada 84 yıl daha ceza verildi.