Modoratör
Yeni Üye
EPDM hortum nedir?
Epdm kauçuk,güneş ve hava oksidasyonuna,deniz suyuna,tuzlu suya,ozon çatlamalarına karşı mukavemete,aşırı rüzgar basıncında sistemdeki sızdırmazlık gerektiren bölgelerde kullanılabilecek en iyi conta malzemesidir. Epdm kauçuk hortumlar,40-95 shore aralığında üretilip, (-50 ile +130 C) arasında kullanılabilmektedir.
EPDM sünger ne demek?
EPDM sünger ne demek?
EPDM SÜNGER Kapalı hücre olup 70 kg m³ ile 130 kg m³ yoğunluk aralığında kauçuk esaslı bir üründür. kimyasallara, yaslanmaya, korozyona, solvent ve yağlara daha dayanıklı özel üretimlerde yapılabilmektedir. Her türlü ses, sıvı, hava, titreşim ve sızdırmazlık amaçlı kullanılan ürünlerdir.
EPDM boru nedir?
E etilen, P propilen, D dien anlamındadır, M ise ASTM standardı içindeki D-1418 sınıflandırmayı gösterir. EPDM kauçuk, yalıtım, oto cam fitili, radyatör, bahçe ve cihaz hortumu, boru sistemi, çamaşır makinesi, kayış, elektrik yalıtımı, vibratör ve hoparlör konisi çevreleme gibi uygulamalarda kullanılır.
Eva Sünger ne demek?
Eva Sünger ne demek?
Eva sünger rulo, kapalı gözenek yapısına sahip ürünlerdir. Kimyasal anlamıyla ethyl vinly acetate kelimelerinin kısaltmasıdır. Eva oranı sünger rulo içerisinde ne kadar yüksekse yalıtım özelliği de o kadar iyi olmaktadır. Rulo sünger darbelere karşı son derece mukavemeti yüksek bir üründür.
EPDM Granül nedir?
Epdm granül bir spor zemin kaplama türüdür. Açık adı Etylene Propylene Dianene Monomere olarak bilinir. Epdm granül'ün hammedesi kauçuktur. Spor sahalarında kullanılan Epdm granül, farklı boylarda üretilir.
EPDM neden yapılır?
EPDM neden yapılır?
EPDM kauçuğun ana maddeleri etilen, propilen ve dien monomenleridir. Bu üçü reaksiyona girerek EPDM 'i oluşturur. EPDM oksidasyona, ozona, atmosfer koşullarına karşı oldukça dayanıklıdır. EPDM kauçuk propilen ve doymamış dienin kopolimerizasyonuyla üretilen bir çeşit polimer materyaldir.
Halı saha Granülü ne işe yarar?
araba lastiği parçalarıdır bildiğiniz. kauçuk. sahada kayma katsayısını düşürmeye yarar.