Son Konular

Erdoğan, BM UNRWA Genel Komiseri Lazzarini ile görüştü.

Credits
1.229.824
white.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile bir araya geldi. Görüşme, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Bu önemli buluşma, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 51. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'nın hemen ardından gerçekleşti. Toplantıda ayrıca Cumhurbaşkanı'nın Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da hazır bulundu.

Tekirdağ'da Depo Alev Aldı: Malzemeler Çöpe Gidiyor

"Ayakkabıdan Çıkan Pahalı Kimyasal: Sıradışı Bir Keşif Hikayesi"

Benzer Konular

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu Filistin Mültecileri Yardım ve Bayındırlık Ajansı'nın (BM UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile bir araya geldi. İstanbul'daki Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen görüşmeye, Cumhurbaşkanı'nın Dış Politika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu Filistin Mültecileri Yardım ve Bayındırlık Ajansı'nın (BM UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini'yi kabul etti. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen görüşmeye, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile İstanbul'da bir araya geldi. Lazzarini'nin, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu Filistin Mültecileri Yardım ve Bayındırlık Ajansı'nın Genel Komiseri olduğu belirtildi. Görüşme, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşti ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, İstanbul'da gerçekleşen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Konseyi'nin 51. Oturumu sırasında önemli bir adım attı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İslamofobi ve Ortadoğu'daki Gerginlikler BM Toplantısında Ele Alındı İstanbul'da gerçekleşen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Konseyi 51. Oturumu'nda, Birleşmiş Milletler (BM) yetkilileri, İslamofobi ve Ortadoğu'daki çatışmaları masaya yatırdı. İİT Dışişleri Bakanları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.112
  2. Mesajlar

1. 1.678.473
  3. Kullanıcılar

1. 31.755
  4. Son üye

Geri