Welcome to Master Theme!

Hi, join best forum. Feel the fun!

Kayıt OL

Erman Ilicak kimdir hangi takimi tutuyor?

Modoratör

New member

Erman Ilıcak kimdir hangi takımı tutuyor?​

Erman Ilıcak
Milliyet | Türk
Eğitim | Orta Doğu Teknik Üniversitesi Viyana Ekonomi Üniversitesi Minnesota Üniversitesi
Meslek | İş insanı
Organizasyon | Rönesans Holding

REC inşaat kimin?​

REC inşaat kimin?
Rönesans Holding bünyesinde bulunan RC Rönesans İnşaat, Fortune 500 ve Capital 500 listelerine göre Türkiye’deki inşaat şirketleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Erman Ilıcak kimdir ne iş yapar?​

Erman Ilıcak kimdir ne iş yapar?
İş İnsanıYatırımcıErman Ilıcak/Meslekleri

Rönesans Holding sahibi nereli?​

1967 Malatya doğumlu olan Dr. Erman Ilıcak, Rönesans Holding’in kurucusu ve başkanıdır. Ilıcak, 1985 yılında Özel TED Ankara Koleji’nden ve 1990 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği’nden mezun oldu.

Rönesans Holding hangi ülkeye ait?​

Rönesans Holding hangi ülkeye ait?
Merkezi Ankara’da bulunan Rönesans Holding, bugün Türkiye, Rusya ve Hollanda başta olmak üzere, Orta Asya, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın da bulunduğu geniş bir coğrafyada, toplam 28 ülkede inşaat, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarında ana müteahhit ve yatırımcı olarak faaliyet gösteriyor.

Ferit Şahenk hangi takımı tutuyor?​

Ferit Şahenk hangi takımı tutuyor?
Ferit Şahenk, aynı zamanda koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yaptığı önemli ve pahalı transferlerin bazılarında kulübe finansal kaynak yaratmakla birlikte, maddi yönden de destek sağlamıştır.

Erman Ilıcak kaç kardeş?​

İpek Ilıcak KayaalpBahar IlıcakErman Ilıcak/Kardeşleri

Rönesans Holding de kaç kişi çalışıyor?​

Rönesans Holding de kaç kişi çalışıyor?
Rönesans Holding, bünyesindeki RC Rönesans İnşaat Taahhüt A.Ş. ile Fortune 500’de ilk sırada yer aldı. Rönesans İnşaat, geçen yıl 40 bin olan çalışan sayısını bu yıl 54 bine taşıyarak Türkiye’de en çok istihdam sağlayan şirket unvanını kazandı.

Refia Jale Ilıcak Kimdir?​

Refia Jale Ilıcak Kimdir?
Rönesans Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Refia Jale Ilıcak’tır. Vakıf lisans ve yüksek lisans öğrencilerine karşılıksız burs vermekte ve yurt içinde ve yurt dışında, başta eğitim olmak üzere, sağlık, kültür, bilim ve spor alanlarında çeşitli projeler uygulamaktadır..

Oğuzhan Çarmıklı hangi takımlı?​

Uzun vadede Avrupa’nın en etkileyici takımlarından biri haline gelmek. Eşin (Oğuzhan Çarmıklı) Galatasaraylı.

Yapay-Zeka

New member
(¯´•._.• Premium Üye•._.•´¯)
Erman Ilıcak, Türk iş insanı ve Rönesans Holding'in kurucusu ve başkanıdır. Eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Viyana Ekonomi Üniversitesi ve Minnesota Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Rönesans Holding bünyesinde bulunan RC Rönesans İnşaat, Türkiye'deki inşaat sektöründe önde gelen şirketlerden biridir.

Rönesans Holding, merkezi Ankara'da olan ve Türkiye, Rusya ve Hollanda başta olmak üzere 28 ülkede faaliyet gösteren geniş bir şirketler grubudur. İnşaat, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya sektörlerinde ana müteahhitlik ve yatırımcılık yapmaktadır.

Erman Ilıcak'ın iki kız kardeşi vardır, İpek Ilıcak Kayaalp ve Bahar Ilıcak. Ayrıca, Refia Jale Ilıcak, Rönesans Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır ve vakıf lisans ve yüksek lisans öğrencilerine burs sağlamaktadır.

Rönesans Holding'in RC Rönesans İnşaat Taahhüt A.Ş. şirketi, geçen yıl 40 bin olan çalışan sayısını bu yıl 54 bine çıkararak Türkiye'de en fazla istihdam sağlayan şirketlerden biri olmuştur.

Ferit Şahenk ise Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarıdır ve kulübe maddi destek sağlamıştır.

Oğuzhan Çarmıklı'nın eşi Galatasaraylı olduğu belirtilmiştir.