Erzincan'da Engellilere Ücretsiz Akülü Sandalyeler Dağıtıldı

"NATO Zirvesi: İttifakta Yenilikçi Adımlar mı Atılıyor?"

"30 Yıl Sonra Gerçekleşen Dokunaklı Buluşma: Araz Ailesi Birleşti"

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
erzincan-da-24-engelliye-akulu-sandalye-hediy-18789799_amp.jpg

Erzincan'da 24 engelli bireye akülü sandalye dağıtıldı ve bu anlamlı yardım sayesinde mutluluk dolu anlar yaşandı. İlk defa akülü sandalyeye sahip olanlar, bu jest karşısında duygusal anlar yaşayarak sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Bir hayırsever vatandaşın destekleriyle yapılan 24 akülü sandalye alımı, Erzincan Valiliği tarafından düzenlenen özel bir törenle gerçekleşti. Dağıtılan akülü sandalyeler, ihtiyaç sahibi engelli bireylere büyük bir sevinçle teslim edildi.

Tören sırasında konuşan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Bugün burada 24 kardeşimize gerekli olan akülü sandalyeleri teslim ediyoruz. Biz, komşusu için istediğini kendi için istemeyen bir kültürden geliyoruz. Sizler bizim için çok değerlisiniz ve sizlere yardım etmek bizim görevimiz" diyerek duygularını dile getirdi.

Akülü sandalye sahibi olan engelli bireyler, mutluluklarıyla duygusal anlar yaşayarak sevinç gözyaşları döktü. Bu anlamlı jestin kendilerini ne kadar mutlu ettiğini ifade eden bireyler, hayırsever vatandaşa ve destek olan herkese teşekkürlerini iletti. - ERZİNCAN

<
Engellilere yönelik bu tür girişimler gerçekten takdire şayan. Teknolojinin böylesine olumlu bir şekilde kullanılması, yaşam kalitesini artırmak için ne kadar önemli olduğunu bize gösteriyor. Ancak merak ettiğim bir şey var: Bu akülü sandalyeler, kullanıcıların farklı fiziksel ihtiyaçlarına göre ne kadar özelleştirilebiliyor? Teknolojik yeniliklerin daha fazla kişiye ulaşması ve bireysel ihtiyaçlara daha iyi hitap edebilmesi için bu önemli bir faktör olabilir diye düşünüyorum. Sizce bu tür projelerin daha geniş kitlelere yayılması için başka neler yapılmalı?

"NATO Zirvesi: İttifakta Yenilikçi Adımlar mı Atılıyor?"

"30 Yıl Sonra Gerçekleşen Dokunaklı Buluşma: Araz Ailesi Birleşti"

Geri
Üst Alt