Son Konular

"Eskişehir'de Son Dakika Yetişme Korkusu: YKS AYT Sınavı Panik!"

Credits
1.230.245
eskisehir-de-adaylarin-bazilari-ayt-sinavina-18775637_amp.jpg

Eskişehir'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) yetişme telaşı içinde olan öğrencilerin yaşadığı heyecanlı anlar gözlerden kaçmadı.

Eskişehir'de de diğer illerde olduğu gibi gençler, hayallerindeki üniversiteye adım atmaya kararlı bir şekilde YKS sınavına girdi. YKS'nin ikinci bölümü olan AYT bugün gerçekleştirildi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde çekilen karelerde, sınavın başlama saati 10.15 olarak belirlenmiş olmasına rağmen son giriş saatinin 10.00 olduğu gerçeği yüzünden bazı öğrenciler son dakika koşturması yapmak zorunda kaldı. Bazıları erkenden gelerek yerlerini alırken, bazıları ise zamanla yarıştı. Veliler çocukları için endişe içinde dualar etti ve duygusal anlar yaşadı. Sınavın başlamasıyla birlikte, görevliler velileri okul çevresinden uzaklaştırdılar. - ESKİŞEHİR

"Unutkan Öğrenciye Polis Müdahalesi: Sınav Dakikalar Kala Kurtarıldı!"

Türkiye, Yenilenebilir Enerji Hedeflerine Hızla İlerliyor

Benzer Konular

Eskişehir'de veliler, bugün gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) giren çocuklarını desteklemek için okul bahçelerinde toplandı. Kimisi çay içip sohbet ederken kimisi dualarla çocuklarının başarısına destek oldu. YKS'nin ikinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Kütahya ve Yalova'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanla başladı. Bursa Uludağ Üniversitesi ve diğer sınav merkezlerinde adaylar, sınav öncesinde okul önlerinde toplanarak gergin bekleyişlerini sürdürdü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Siirt ilinde bazı adaylar, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) son dakikada yetişmek zorunda kaldı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YKS'nin açılış sınavı olan TYT, bugün saat 10.15'te başladı. Ancak saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT), bugün saat 10.15'te Avcılar'da gerçekleşti. Sınav görevlileri, sınava yetişmeye çalışan adayları beklemek için okulun önünde defalarca duyuru yaptıktan sonra kapıları kapattı. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İstanbul'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) katılmak isteyen bir öğrenci, beklenmedik bir durumla karşılaştı. ÖSYM tarafından düzenlenen 2025 YKS'nin heyecanla beklenen AYT ve YDT oturumları sona erdi. 2025-YKS'nin AYT bölümünde adaylar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.632
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri