- Katılım
- 27 Aralık 2022
- Mesajlar
- 342.207
- Çözümler
- 4
- Tepkime puanı
- 416
- Puan
- 83
- Yaş
- 36
- Konum
- Adana
- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- -155
Evde dondurulmuş yoğurt nasıl yapılır?
Frozen Yoğurt Mutlaka Deneyin Tarifi Nasıl Yapılır?- Yoğurdu ve pudra şekerini blendırdan geçiriyoruz iyice karışınca kremayı ekliyoruz.
- Yine karıştırıyoruz.
- Sonra buzlukta 6 saat bekletiyoruz.
- Çıkarınca yine blendırdan geçiriyoruz.
- Üstüne meyve çikolata tercihe göre koyabilirsiniz.
Yomumu kimin?
Yomumu kimin?YOMUMU markasıyla çıktıkları frozen yoğurt sektöründe bugün 3 mağazaya ulaştıklarını dile getiren Özcan İçli, "Bornova'dan sonra Alaçatı, ardından da Alsancak şubelerimiz açıldı. En son İzmir Optimum'da bir mağaza açtık. İlk başladığımız yeri ise AVM'nin durumu nedeniyle kapatmak zorunda kaldık.
Yoort nasıl yapılır?
Yaşasın evde yoğurt yapımı….Yoğurt Tarifi Nasıl Yapılır?- Sütünüzü derin bir tencereye alın.
- Ocağın altını kapatıp sütün ılınmasını bekleyin.
- Maya için 3-4 yemek kaşığı yoğurdun içerisine sütten birkaç kaşık dökelim mayamız ılınsın.
- Kaplara bölüştürüp üzerini örtün..5-6 saat bu şekilde üzeri hiç açılmadan bekletin.
Pinkberry Yoğurt nasıl yapılır?
Pinkberry Yoğurt nasıl yapılır?Pinkberry Tarifi Nasıl Yapılır?
- Yoğurt, süzme yoğurt ve krem şanti mikser ile iyice çırpılır.
- Limon ve pudra şekeri ilave edilip bir süre daha çırpılır ve buzlukta 1-2 saat dinlendirilir.
- Dondurma kıvamını aldıktan sonra doğramış olduğumuz meyveler üzerine pay edilir.
Yoğurt, bal, vanilya ve ufak ufak doğranan veya püre haline getirilen çilekler iyice karıştırılıp kalıplara boşaltılır. Derin dondurucuda bekletilir. Tercihinize göre bal yerine şekerde kullanılabilir. Afiyet olsun.
Yogurt mayasi dondurucuya konur mu?
Yogurt mayasi dondurucuya konur mu?Kullanmadığınız veya az tüketmiş olduğunuz yoğurdu ve yoğurt mayasını derin dondurucuya koyun. Eve tekrar dönüşünüzde derin dondurucudan yoğurdunuzu buzdolabına alın, çözdürün ve kullanın. Özellikle derin dondurucuda yoğurt mayası saklamak isterseniz, mayalık yoğurdu buzdolabı torbasında saklamayın.
Yomumu nerelerde var?
Hilltown Avm İzmir. İzmir.500 ml süte ne kadar maya?
500 ml süte ne kadar maya?Ancak tavsiyemiz yoğurdunuzu elde ettikten sonra her zaman bir kap içinde buzdolabında maya saklamanız olacak. Yoğurt mayası ne kadar konulmalı: Mayanın ölçüsüne gelince… Bir litre süte 1 yemek kaşığı maya önerilir genelde.
Yoort kaç kalori?
%100 yoğurt, %100 yerli. Müşterilerimizin vazgeçemediği eşşiz bir tat. Ayrıca 100 gramı sadece 116 kalori!Pinkberry nasıl sipariş verilir?
Pinkberry nasıl sipariş verilir?Plastik poşet talep etmeniz halinde ürünü sepete eklemeniz gerekmektedir. Sepete eklenen her bir plastik poşet için ilgili bedel tarafınızdan tahsil edilecektir.,Sipariş Yemeksepeti kuryeleri ile taşınır ve haritadan izlenebilir.
Meyveli Yoğurt Nasıl Yapılır?
- Yaban mersinlerini mutfak robotunda çekerek püre haline getirin.
- Yoğurdu geniş bir kaba alıp toz tatlandırıcı ve vanilyayı ekleyin.
- Meyve püresini ekleyip karıştırın ve karışımı kaselere paylaştırın.
- Yaban mersini ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Yoğurtlu dondurma kaç kalori?
Yoğurtlu dondurma kaç kalori?1 Porsiyon (Orta) Yoğurtlu Dondurma 210,28 kaloridir. Yoğurtlu Dondurma içeriğinde 11,41 Karbonhidrat(g), 6,62 Protein(g), 15,08 yağ(g), 101,26 Sodyum(mg), 302,16 potasyum(mg), 241,22 Kalsiyum(mg), 180,00 A Vitamini(ui), 1,50 C Vitamini(mg), 0,09 ve Demir barındırır. Yoğurtlu Dondurma kalorisi ve besin değerleri…
Buzluktan çıkan maya kullanılır mı?
Çoğu insan yaş mayanın buzlukta saklanmayacağını düşünse de dondurucuya veya buzluğa konulan mayanın tarihinin önemi kalmıyor. Yani buzlukta mayayı muhafaza etmek mümkün. Yaş maya canlı bir mikroorganizma olduğu için buzlukta saklandığında etkisi sadece biraz azalıyor.Buzluktan çıkarılan süt nasıl mayalanır?
Buzluktan çıkarılan süt nasıl mayalanır?Dondurucudan donmuş çiğ sütümüzü alıyoruz. Bu haliyle aldığımız sütü buzdolabımızın normal alt bölmesine alarak yaklaşık 4-5 saat kadar burada bir miktar buzlarının çözülmesini bekliyoruz. 5 saat sonra kontrol edelim. Kontrol ettiğimizde hafif eriyip sulandığını gördüğümüzde sütümüz pişirmeye hazır demektir.