Son Konular

Farabi kac yil yapilabilir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
6.172
Meslek
Webmaster

Farabi kaç yıl yapılabilir?

Farabi Değişim Programı, Türkiye'deki üniversiteler arasında bir dönem (Sadece Güz Dönemi) ya da bir yıl (Güz+Bahar Dönemi) öğrenci hareketliliğine olanak sağlayan bir programıdır.
Alttan dersi olan Farabi yapabilir mi?
SORU 6: Alttan dersimin kalması ya da dönem uzatmış olmam bu programdan faydalanmama engel mi? Hayır. Kayıtlı olduğun Üniversitenin uygun bulması halinde programdan faydalanman konusunda bir engel bulunmamaktadır. Alttan kalan derslerini programının uyuşması halinde gittiğin Üniversitede de alabilirsin.
Farabi kaç defa yapılabilir?
Öğretim üyeleri Farabi Değişim Programından her bir eğitim-öğretim yılında sadece bir kez olmak üzere istedikleri sayıda faydalanabilirler. Fakat Farabi Değişim Programı, değişimden yararlanmamış öğretim üyelerine öncelik verir.

Farabi Değişim Programına kimler başvurabilir?

MADDE 9 – (1) Farabi Değişim Programı kapsamında öğrenci değişimine yükseköğretim kurumlarında kayıtlı öğrenciler katılabilir. Yüksek lisans ve doktora öğrencileri, hazırlık ve bilimsel hazırlık dönemleri ile esas eğitime başladıkları ilk yarıyıl için bu programdan yararlanamazlar.
Farabi Programı öğrenci Başvuru Şartları Nelerdir?
MADDE 11 – (1) Farabi Değişim Programı öğrencisi olabilmek için başvuran öğrencilerde aranacak asgarî şartlar şunlardır: a) Öğrencinin, örgün eğitim verilen yükseköğretim programlarında kayıtlı ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencisi olması, b) Ön lisans ve lisans öğrencilerinin genel akademik not …
Farabi için ne gerekli?
CEVAP: Farabi Değişim Programının şartları şunlardır: 1- Karadeniz Teknik Üniversitesinin tüm fakülte, yüksekokul, Enstitülerinden birine kayıtlı ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencisi olunması, 2- Ön lisans ve lisans öğrencilerinin genel akademik not ortalamasının en az 2.0/4 olması, 3- Yüksek lisans ve …
Farabi Değişim Programı kapsamında öğrenci değişimine örgün eğitim verilen yükseköğretim kurumlarında kayıtlı ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabilir. Ön lisans ve lisans programlarının hazırlık ve birinci sınıfında okuyan öğrenciler, Farabi Değişim Programından yararlanamaz.
Farabi Değişim Programı şartları nelerdir?
Farabii programı nedir?
Kısaca "Farabi Değişim Programı" olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı, üniversite ve yüksek teknoloji enstitüleri bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim-öğretim yapan yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim üyesi …

Butunleme sinavinin yuzde kaci aliniyor?

Asil tendon kopmasi nasil anlasilir?

1. Konular

1. 1.282.580
  2. Mesajlar

1. 1.683.242
  3. Kullanıcılar

1. 32.130
  4. Son üye

Geri
Üst Alt