Farplas hangi sendikaya bagli?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
-74
Meslek
Webmaster

Farplas hangi sendikaya bağlı?

Kocaeli Gebze'de faaliyet gösteren Farplas fabrikasında DİSK'e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası'nda örgütlü olan işçiler, işveren tarafından Türk-İş'e bağlı Türk Metal Sendikası'na üye olmaya zorlanıyor.

Türk Metal Sendikası hangi fabrikalarda var?

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşları olan; Mercedes-Benz Türk, Arçelik, Ford Otosan, Renault, Türk Traktör, Alarko, Delphi, Kale Kilit, Erdemir, BMC, Karsan, Otokar, Indesit, Coşkunöz, BSH, Borusan Mannesmann, Siemens, İçdaş, M.A.N, Diler Demir-Çelik,Çolakoğlu ve ÇİMTAŞ gibi firmalarda çalışan mavi yaka işçilerin …
Türk Metal kaç yaşında?
Türk Metal, 10 Temmuz 1963 tarihinde "Türkiye Metal İş Federasyonu" adıyla kuruldu.

Farplas sahibi kim?

Otomotiv, beyaz eşya, turizm sektörlerindeki faaliyetlerinin yanı sıra sanat ve risk sermayesi yatırımlarıyla bilinen Farplas'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter, iş hayatında kendisini yönetici olarak değil girişimci ve kaşif olarak konumlandırıyor.

Farplas kaç kişi çalışıyor?

Farplas, 4 farklı üretim tesisi ve yaklaşık 1800 çalışanı ile 50 yıldır, otomotiv ana sanayi firmalarının çözüm ortağıdır.
Mes sendika nedir?
MESS açılımı, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası'dır.
Metal işçisi metalleri kesmek, dökmek veya kalıplamak için çeşitli temel veya ayrıntılı makineleri izler, ayarlar ve kontrol eder. İş genellikle güvenli ve geniş bir yelpazede farklı görevleri kapsar. Bir metal ya da plastik işçisi günlük ürünler üretmek için becerilerini kullanır.
Toplu iş sözleşmesi sendikanın 209 bin üyesinden 109 binini kapsıyor. Bu işçilerin örgütlü olduğu işyerleri arasında Türkiye'nin en büyük otomotiv üreticisi kuruluşları Renault, Ford Otosan, Tofaş'la birlikte Mercedes, MAN, Türk Traktör, Arçelik, Bosch, Otokar ve bu şirketlerin yan sanayileri de yer alıyor.
Farplas Genel müdür?
ALİ RIZA AKTAY 30 yılı aşkın süredir Farplas'ta görev yapan Ali Rıza Aktay, 2003 yılından beri genel müdürlük görevini yürütmektedir.

Fark Holding kimin?

OTOMOTİV yan sanayi kuruluşlarından Farplas'la tanınan Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Büyükkuşoğlu, Bodrum Torba'ya yıllar önce yazlık evle adım attığında arsasını biraz geniş tuttu.

Farplas in sahibi kim?

Kirik sonrasi fizik tedavi nasil yapilir?

Halk TV kanalinin sahibi kimdir?

1. Konular

1. 1.263.679
  2. Mesajlar

1. 1.660.421
  3. Kullanıcılar

1. 31.291
  4. Son üye

Geri
Üst Alt