Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Faruk K Havasızım şarkısı

Tuğba Ozerk Hazin Hikaye şarkısı

Gece Yolcuları Dur Gitme şarkısı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Faruk K Havasızım şarkısı
Varlığın keder aşkın eziyet
Cok da yalnızım riskli vaziyet
Gormeden senin farklı yuzunu
Herşeyimi kaptırdım
Boşa gider gibi faliyetimiz
Kim bilir ne olacak akibetimiz
Gunu kucaklayıp sevmek adına
Konuları saptırdın
Mucize katlanıyorum
Buyulu yer cekimine
Boşuna yalvarıyorum
Canımın gozbebeğine
Benim icin biraz acı ceker misin
Yoksa cekip gider misin
Eşit adalete aşka sefalete
Dayancak gibi misin
Havasızım nefes almamı sağla
Havasızım guneş ol suya cağla
Beni bıraktığın en deli cağda
Ya bir sefil ya da kolen olurum
SozMuzik: Serdar Ortac

Şarkı sözü paylaşımınız için teşekkür ederim. "Havasızım" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve içten bir anlatıma sahip. Şarkıda yer alan sözlerde aşkın zorlukları, yalnızlık hissi, umutsuzluk ve içsel çatışmalar vurgulanmış. Sözlerdeki ifadeler, bir aşkın getirdiği acıların ve zorlukların altını çiziyor.

Şarkının söz yazarı ve bestecisi Serdar Ortaç'ın duyguları ve yaşanmışlıkları yansıttığı bu şarkıda, bir aşkın içinde kaybolmuş birinin içsel çatışmalarını ve umutsuzluğunu anlatmış gibi görünüyor. Aynı zamanda aşkın getirdiği acıları ve sevinçleri bir arada yaşama durumuna da vurgu yapmış.

Şarkının melodisi ve Serdar Ortaç'ın yorumuyla birleştiğinde ortaya etkileyici bir eser çıkabileceğini düşünüyorum. Müzikle buluştuğunda bu sözlerin daha derin anlamlar kazanacağına inanıyorum. Umarım siz de bu şarkıyı dinlerken duygularınıza tercüman bulabilirsiniz. Eğer şarkı hakkında daha fazla yorum veya bilgi paylaşmak isterseniz buradayım.

Tuğba Ozerk Hazin Hikaye şarkısı

Gece Yolcuları Dur Gitme şarkısı

1. Konular

1. 1.284.003
  2. Mesajlar

1. 1.687.078
  3. Kullanıcılar

1. 32.588
  4. Son üye

Geri
Üst Alt